Klasický, patrí k najlacnejším, najskôr ste ho už všetci vyskúšali, je tu niekto, kto je s ním, tak spokojný, že ho uprednostňuje? rada by som počula nejaké pozitívne alebo negatívne skúsenosti.
Napr. keď som mávala problémy s lupinami a suchú pokož
a konkrétne pozitíva/negatíva ti neviem povedať, lebo som ho začala používať v období, kedy som sa všeobecne začala o vlasy viac starať, takže neviem, za čo vďačím práve hentomu
heh, no aj ja sa vyjadrim . Po zlych skusenostiach s tymi znackovymi co reklamuju a je na nich napisane "proti lupinam" (pravda u mna bola opakom, mal som) uprednostnujem takyto. Mozno je tam dokonca aj menej chemie . Uz len to, ze na niektorych samponoch sa neodporuca viac ako raz denne s nim umyt vlasy al. raz za dva dni apod.
Vlasz mám strašne suché, ja mám skôr problém ako ich zamastiť, čiže aj keď si dám žihľavový šampón tak ja ich pochopiteľne mastné nemám. Mám tiež DIXI a nemám na neho ani pozitívny ani negatívny názor, ja som len počul, že zo žihľavového šampónu rastú vlasy rýchlejšie. Aj tak si potom hodím na hlavu ešte kondicionéry Syoss, Herbal essences a Garnier s olejom.
no neviem, my doma ho používame bežne..ale poslednej dobe sa mi po ňom hrozne mastili vlasy spôsobom že som ráno umyla vlassy a na druhý deň ráno som ich mala mastné a to som ani nikde nebola.
ono je to dobrá vec akože, ja som mala dixi aj s kondicionérom, ale mala som z toho také vlasy, že sa s nimi nič rozumné nedalo spraviť, úplne také rozlietané. ja radšej svoju chémiu vlasovú na moje dróty
@junkychess no super a ktory syoss pouzivas najcastejsie? ja asi na objem, mam aj sampon aj lak a fakt mam vlasy plnsie objemu ako ked som pouzivala ine sampony na objem
@junkychess ten lak je tiez od syoss a tiez na objem a ked som teraz bola v kupelni tak som si spomenula ze mam aj tuzidlo syoss volume a niekde som aj citala ze je dobre pouzivat vyrobky rovnakej znacky a jednej serie lebo sa navzajom doplnaju a vysledny efekt bude najlepsi takze najprv si umyjem hlavu so syoss volemu a dam si aj kondicioner syoss volemu, potom aj tuzidlo a nakoniec aj lak tiez od syoss volume a fakt je o super potom a cely den mi vydrzi objem
tu je lak a tuzidlo ktore pouzivam ale tu poslednu vec s tym vystrekovatkom nemam
@pumaamravec hej na to som aj ja prisla ze nieje dobre miesat rozne znacky no tak dik teda tuzidlo a lak nieje ael to iste som mysela ze pouzivas aj lak , tuzidlo ti doda objem ale ja pouzivam aj lak an zafixovanie aby to aj tak drzalo inac by mi to len s tuzidlom tak nedrzalo .. a hej presne ten sampoon pouzivam aj ja a kondicioner si davam len ked mam znicene vlasy ale to sa mi moc nestava
@junkychess no ja pouzivam aj tuzidlo aj lak aby mi to fakt poriadne drzalo a vzdy som chcela mat objem takze som rada ze tento syoss fakt funguje ale ako si hore spominala aj gliss kur je dobra znacka, napriklad maske na vlasy od tejto firmy sa nic nevyrovna sice nedavno som v DM drogerii videla uz masku aj od syoss, tu si neskusala?
momentalne som ofučana na všetky drahe šampony a kondicionery a celkove sajrajty na vlasy
použivam teraz brezovy šampon a je moc dobry, jedine čo mi vadi že sa nevyraba aj kondicioner, bez neho sa mi zle rozčesavaju vlasy
inač s brezovym a žihlavovym šamponom mam len same dobre skusenosti, prijemne po nich voňaju vlasy a na rozdiel od drahych šamponov, nenapachnu tak rychlo napr od cigariet a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tot moja mala skusenost
radsej pouzivam gliss kur a syoss sampony
a tiež sa mi nepáčilo že vôbec nevoňal
tu je lak a tuzidlo ktore pouzivam ale tu poslednu vec s tym vystrekovatkom nemam
a tu sampon a kondicioner
použivam teraz brezovy šampon a je moc dobry, jedine čo mi vadi že sa nevyraba aj kondicioner, bez neho sa mi zle rozčesavaju vlasy
inač s brezovym a žihlavovym šamponom mam len same dobre skusenosti, prijemne po nich voňaju vlasy a na rozdiel od drahych šamponov, nenapachnu tak rychlo napr od cigariet a tak