Daj pokoj, ja som stastim bez seba, ked sa do smyku nedostanem .
Ale nie. Raz to urcite povyskusavam, len zatial sa treba naucit autko ovladat bezpecne, az potom sa pustat do experimentov a zaujimavelsich treningov .
no, len ked idem sam, a je nasnezene, a nie su ziadni ludia vonku, ani priliz blizko auto, tak si smyknem trosku alebo sem tam ked napadne sneh, tak idem na neodmetene vedlajsie cesty, a tam sa trosku vyblaznim Ale na cestach idem opatrne, hlavne na krizovatkach a v zakrutach...
no dakedy ale sak co sa da / len na rucnej krutit pripadne trosku menej snou trosku viac ale sak co.. ale aj parkovisko je dakedy male ked ma ostrovceky zababrane snehom
@depropex no, problem nastane az vtedy, ked je mokro, alebo je sneh, a potom zatiahnes rucnu, a nechas auto dlho stat... az vtedy ti moze primrznut rucna... aj na felde, aj na hociktorom inom aute...
Triky? Hovoríš o tom ako 12 ročný chlapec o BMX-ku..
Ohľadom týchto zimných radovánok mi vždy prídu na um patetickí lúzri, čo sa na starých dieselových fordoch chodia podvečer kĺzať na parkovisko pred hypernovu..sporadicky sa niektorý rozflákne o lampu a po zúčtovaní totálnej škody na aute (v sume 200€) sa zase rozpŕchnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale nie. Raz to urcite povyskusavam, len zatial sa treba naucit autko ovladat bezpecne, az potom sa pustat do experimentov a zaujimavelsich treningov .
Ohľadom týchto zimných radovánok mi vždy prídu na um patetickí lúzri, čo sa na starých dieselových fordoch chodia podvečer kĺzať na parkovisko pred hypernovu..sporadicky sa niektorý rozflákne o lampu a po zúčtovaní totálnej škody na aute (v sume 200€) sa zase rozpŕchnu
tu v BB nieje poblízku nič kde by ťa nezjebali fízli
@16 . . . suhlas.