nízke teploty? vôbec ma nejebe, či je vonku 20 alebo -20 stupňov, ja si chodím po vonku v rozjebaných číňanoch a jarnej bunde.a nerobí mi to žiadne problémy
Zimu znášam zle už druhý rok, nemám rada toto ročné obdobie. Minulú zimu som mala omrzliny na rukách (na prstoch), túto zimu mi je celkovo veľká zima, slzia mi oči, štípe ma sliznica nosa...
kedže ja zimu neznášam, robí mi problémy. bola som dva týždne chorá, vonku nedá byť príliš dlho, a to ma pekne štve a tri vrstvy oblečenia ma tiež nebaví nosiť
slzia mi z nej oci a okrem toho chcem byt stale len vnutri zakutrana pod perinou s kavou v ruke. teraz som si ale kupila taku super bundicku, ze mi vobec nie je zima a ked si dam aj kapucu, tak je mi uplne uzasne nohy citim ako mi vystipava zima, ale hore mi je teplucko tak som bola dnes rano so psami vonku a strasne super bolo, vsade omrznuto, ale svietilo slnko. sranda, ze macka bola uprostred pola a potom som nemohla pol hodinu odtial dostat psov :
pokiaľ nemusím byť príliš dlho vystavená prudkým mrazom, tak mi nevadí, radšej veľká zima ako veĺké teplo. Do zimy sa človek môže obliecť, ale v lete by občas nepomohlo ani zvliecť kožu, svaly a vnútorné orgány a nechať prefukovať pomedzi kosti
ja som strašne teplomilný tvor a v tejto zime idem zahynúť aj keď som naobliekaná ako cibuľa s troma pančuškami pod nohavicami, niekoľkými mikinami dvoma šálmi a troma rukavicami, proste mi je zima a nenávidím keď mi je zima
Mozno je zima ale neprekaza mi to...Ked sa dobre obleciem ....Sice musim nosit snowboardovu bundu ku ktorej nemam boty a tak nosim dlhe cizmy (vyzera to strasne ale co by clovek nespravil ked mu je zima) Hruba ciapka a sal a vonku je ok
A hej ako bolo spomenute v @17 tak vzdy radsej velka zima ako velke teplo
každý extrém je nepríjemný, najviac mi ale vadí že ten dobrý ľadový vzduch si nemôžem vychutnať pretože je celá dedina vydymená a ked zas človek príde z vonka tak smrdí ako vyúdený (blee)
vadí mi, že sa musím tak strašne obliekať, neznášam veľa vrstiev oblečenia na sebe. Niekoľko ponožiek, pančúch, podkolienok, tielko, tričko, mikina, sveter, šály, rukavice, čiapky... to všetko mi vadí. Pripadám si Louie, ako keby som mala o 10 kilo viac. Keď si idem niekam sadnúť von, trvá mi 10 minút kým sa vyzlečiem a 10 minút, kým sa zas oblečiem. štípe ma v nose, mám popukané pery a slzia mi oči. Netešil by ma už ani sneh, pretože z neho bude len plačkanica, alebo sa všade bude šmýkať.
už tak netrpezlivo čakám na jar a leto, až sa mi stále zdá ďalej a ďalej.
tak tak, zima je strašná vec:/.....na záhrade mám budku pre vtáčence, kúpil som slnečnicu a krmim nimi sýkorky, vrabce, hýle a chodia tam aj tie hnusné vydrbané čierne drozdiska!.............asi si kúpim vzduchovku, keď pojdem do poľska a urobím lov..........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nikto ma cez šál a čiapku nevidí, čo je ešte viac super.
ešte niečo?
Ale vonku som do -20 vpohode (s patričnou výbavou ako čiapka, šál, rukavice a čaj s rumom podľa situácie )
kôli týmto mrazom som veľmi znenávidela zimu.
ja som strašne teplomilný tvor a v tejto zime idem zahynúť aj keď som naobliekaná ako cibuľa s troma pančuškami pod nohavicami, niekoľkými mikinami dvoma šálmi a troma rukavicami, proste mi je zima a nenávidím keď mi je zima
chcem leto.
hneď.
aspoň 25+
len už nie zimu prosím, prosím...
A hej ako bolo spomenute v @17 tak vzdy radsej velka zima ako velke teplo
celé týždne zavretá doma, to čo je?
už tak netrpezlivo čakám na jar a leto, až sa mi stále zdá ďalej a ďalej.
som zvyknuta mala som tazky trening
len keby v tejto *** bratislave tak nefukalo
ale ani privysoke teploty nemusím.... najradšej mam preto jar a jeseň.. vtedy je take idealne počasie