cawte mam 17 rokov ... noa mam taky vely teda velky problem s babami som hanblivy a s toho vyplivva ze vobec nemam odvahu sa s nejaku zoznamit prihovorit sa jej a podobne veci ... strasne ma to sttve ale nvm co zo sebou .. a ked sa aj premozem tak zraz
moc sa snazis. musis byt v pohode, daj si poharik niecoho a bude dobre a neboj sa, taky @frez bol tiez hanblivy a potom oslovil holku na koncerte a doteraz su spolu
myslím, že by tu mala byť samostatná kategoria "Balenie"
sry,.....Vieš čo mne pomohlo vymaniť sa spod hanblivosti?
Seria malých úspechov. Začal som maličkými krokmi, bez myšlienok na to, že "Musim ju zbaliť" proste len tak. Ked si uvedomíš, že to je vlastne sranda a žiadna (99,9%) ťa neodpíše nejakou bolestivou narážkou, tak to pôjde už samo Good luck
Celé je to len o uvedomení si že nemáš čo stratiť. Popremýšľaj, prečo sa hanbíš? Je to len pocit... ktorý je tak či tak len záťaž. Ak sa aj prihovoríš a potom si trochu hanblivý, a tej babe sa páčiš, niektorým sa to môže zdať aj zlaté Držím palce.
nemáš sa čoho báť nehryzieme ! stačí si veriť v prvom rade, neľutovať sa lebo to z duše aspoň ja neznášam a prípadné skomolené slovo od stresu je skôr milé ako trápne
ja sa bojim hlavne toho ze mi povie nieco naco je jnebudme vedet odpovedat alebo ze ma surovo odrazi napriklad ze Daj mi pokoj mam chalana alebo take nieco ... ja viem ze nemma co stratit a ze nato mam ist pomaličky a v pohodke ... ale niekedy je konkurencia velka
"mas chalana? tvoja chyba!" neboj sa, baby zas nie su pizdy jak v nejakych americkych filmoch. ked sa s nou bavis normalne, nie nejak uchylacky, nebudu ti nadavat ani nic
jakoze nehccem trepat blbosti ale kamosi mi furt hovoria ze ja by som mohol mat ktoru by som len chcel .. a tak ale to sa im strasne lahko povie ... kedze som hanblivy je to dost tazke ... ale tak ked to hovorite tak skusat musim
nooo to by som nepovedal baby dokazu byt riadne svine videl som to u kamosa tyzden si hovorili jak sa mau radi atd a ona mu povedlaa ze ma chalana to ho tak nasralo a ani sa mu necudujem
presne tak, jak hovori @antifunebracka . ked sa ti nejaka paci, nepremyslaj nad tym, ci by sa mohlo alebo nemohlo nieco pokazit, ked ju oslovis. nelam si hlavu nad tym, co jej povies. proste chod k nej a nejak ju oslov, dalej to uz pojde same. staci proste nabrat odvahu, to je cele. ja som zacal "co ty tu tak sama?" myslim, ze horsie som ani zacat nemohol, ale fungovalo to
aj ja by som to riesil tak ale ja som mal mononukleozu a dost toho vomne spravila ... a tak mam velmi dlho zakazany alkohol ... minimalne na ten rok a rok nemozem cakat
ja som minule prisiel za jednu ze ahoj vypadas zamyslene mozem vedet nad cim rozmyslas ? .. ona z ňe nad tym jak ma zas niekto otravuje ... a zrazu som skoncil nevedel som co povedat tak som zadrel zas nejaku blbost a bolo to v prdeli
súhlasím s @kolini m - nepiť, nefajčiť.. a to by nasralo aj mňa.. radšej jej niečo pochváľ.. že má krásne vlasy, že si také ešte nevidel, ako dlho sa o ne stará.. a zaujímaj sa čo hovorí - vyberaj si labilnejšie osoby, ľahšie podľahnú, napr nejakú babu po rozchode - ale nie týždeň po rozchode, to ešte nemá šancu sa z toho dostať.. ale proste nejakú čo napr. rok niekoho ľúbila a pre niečo sa rozišli.. tak zistíš, že je to niekto kto to myslí vážne..
ja nepijem ani nefajčim a ani s tym enchcem zacinat ... ja mam zdravy zivot ... sportujem trochu snazim sa prliest cez skolu ... a snazim sa naist si slušnu babu ziadnu čupku ... a tka ale neiekdy sa mi zda ze by som chcel privela
Neboj sa, oni žijú, ale nie sú zrovna premnožené. Ja s rovnakým problémom som napr. našiel na nete, tu na birdzi Len treba hľadať, ale nepísať rozhodne každej.. proste vyhliadnuť si jednu a nepísať len preto lebo si sám, ale preto, lebo ťa naozaj priťahuje.
no lebo máš na to si vyberať ako fakt, vyzeráš dobre a zdáš sa mi rozumnejší ako tvoji rovesníci.. keby si si nevyberal a išiel by si s hociakou aj tak by vám to dlho nevydržalo, skoro by to na niečom pohorelo..
jako moj kamos mi furt keca ze nevadi ze aj ked sa po posere ze pojdem na dalsiu ze ved to je o tom ze kolko krat padnem na hubu oto pevnejsie potom budem stat na nohach a tka proste taketo keci on ma ale premna je to strasne ttazke napr babu opustit alebo sa s nu pohadat alebo byt odkopnuty
@frez tak celkovo z koncertov su zaujimave zazitky.. raz som nasiel na Polemicu kluce dakej babe a skocila na mna, dala mi pusu.. potom raz som skankoval na polemicu zas! a nechtiac som poklepkal cudziu slecnu v domneni, ze to je moja spoluziacka, podla reakcie som to mohol na nu skusit =D potom na Slizoch, zimny topfest ma zacala jedna malo znama bozkavat.. a naposledy na Kvasfeste ked som odchadzal ma za vlasy zdrapila daka zenska a robila na mna psie oci.. tak to bola ceresnicka na torte =D
Myslim ze by si z toho hlavne nemal mat taky stres ved to robis pretoze je to sranda alebo chces dosiahnut nieco viac...v prvom pripade sa mas citit dobre a v druhom ak sa ti cirou nahodou stane ze ta bolestivo odbije tak urcite nestoji za to aby si sa kôli tomu zozieral(svedci to jedine o jej "vysokej" intelektualnej stranke)
hh niekto tu ma ozaj stastny zivot to kazdu pusu ktoru som s babu mal som musel dat ja ... ani nvm ako ale stlao sa ... aj to mi ziadne skusenosti do zivota nedalo len to ze niektore baby sa o svoj jazyk prikladne staraju
Vezmi ju do parku, kúp jej pivo do plastového pohára, dve hodiny s ňou čum na domáce zvieratá, pochváľ jej hudobný vkus, keď nahádže do jukeboxu nejaké svoje pesničky, a máš ju Na mňa to fungovalo!!
tak ja nvm ale ja som uz taky zufaly ze ja som hotovy aj s toho ked na mna pekna baba pozre peknymi očami ... hh sak skusim nieco oslovit zavtipkovat trosku ... pokecat s nu pochvalit nieco co je na jej povahe dobre a hadam budeme aspom kamarati
@lukas750 mojko a nemáme ťa náhodu teraz všetci polutovať ... podľa toho čo sa tu píše som na tom horšie ako ty a narozdiel od teba som nikdy nepil nefajčil nedrogoval... športujem stále a blabla ... proste čo ty chcem povedať je to, že ty to chceš strašne nasilu , proste dá sa povedať, že som na tom horšie a nezakladám tu takéto témy ... viem, že raz to príde a bude to BIG ako sa nútene zaľúbiť do každej čo zbadáš na rohu ... snáď sa chápeme ...
navyse ak ides do vazneho vztahu, odporucam ti poznat dane dievca dlhsiu dobu.. na lichotky zaberaju vacsinou pomenej inteligentne baby.. rozhodne ju neozieraj kym ju dobre nespoznas... ale zas ja nepoznam tvoje idealy @lukas750
ja som bola tiež na tom podobne s chalanmi nevravim že teraz už nie som hanbliva ale to aka som bola .. no strach .. a prekonala som to asi tak že som začala chodievat viac von a ked sa mi fakt niekto páčil tak som si povedala že no bože žijem len raz a ked to doserem no nič sa nedeje život ide dalej, aspoň sa budem mat na čom zasmiat ked sa pri nom strápnim, a ak sa mi nahodou podari ho nejak zaujat bude to len dobre .. no a po čase trošku sebavedomie stúplo a teraz sa už nebojim s nikym nadviazat rozhovor neviem no skús to podobne možno to pojde hlavne ked ťa baba odpíše neber si to osobne to my robíme aj ked to tak nemyslíme len odpovedz niečo vtipne aspon
@kolini keď povieš že má pekné vlasy nemusí to byť podlizovanie, proste sa ti tie vlasy môžu páčiť.. teda ja to tak beriem, prečo ženu nepochváliť keď je zaslúžene pekná? Keď vidím, že s tým evidentne zabila dosť času?
nie nechcem aby ma niekto lutoval ja som tu len potreboval vedet ako nato mam ist a nehovorim ze som nepil pil ale prestal som fajcil a tiez som prestal a zacal som tiez sportovat ... a nechcem nasilu urcite nic ja chcem len vedet ako sa mam spravat a co robit nemam ... a aj som sa to po minimalne dvoch mesiacoch celkom aj dozvedel a davam si to setko do kopy tak aby som nechytil vzdy nejaku čupku ale normalne dievča ktore by ma aj malo rado to je setko oc ja chcem a o lutost nestojim lutost s tymto nema nic spoločne ... a nutene nechcem nic ... ale snaha sa ceni ... a ja sa snazim ... a nechcem to zase ani nechat na osud lebo by som skoncil ako 50 ročny panic pri najlepsom ... a to ozaj nechcem
@inequity je to otrepane.. niektore to dokaze urazit, ze sa nesnazis byt originalny... podla mna su tieto povrchnosti uz zastarale... ale nehovorim, ze to na ne neplati.. zalezi na tom, kde lovis =D po case pochvalit ok.. ale v ramci balenia je to... to patri na diskoteku =D
nene ani to nechcem ... ja som ten typ clvoeka ze take veci nevyhladava ... ja chcem najprv dobru babu naist ... mat chodit s nu a potom az po dlhsom case mozem riesit nieco ine
@kolini tak ani ja som ju tak nezačal baliť, ale cez net je to iné ako v realite.. keďže som stále asociál, neviem si predstaviť ako by som začal baliť babu čo by som len tak uvidel a toto ja neviem.. pripadá mi to milé
@kolini ani ja vôbec nebalím, stačí mi môj balíček čo už dávno mám a tak to išlo nejako samé, ani som nemusel ohromne baliť, boli sme si sympatickí..
veď aj tuto autorovi diskusie to príde, len musí nachvíľku prestať hľadať a otvoriť oči veď určite sa dievčatám minimálne výzorovo páčiš, to je prvý krok..
hej lenze ked sa na nejaku pozrem tak ma na mne taky pohlad aspom podla mna ze by ma najracej poslala do riti ale mozno sa to zda len mne aj nvm kazda je ina
@lukas750 ženy sa rady hrajú na nedostupné, chcú byť dobíjané a spravidla dobíjajú idioti čo nemajú šancu a nevedia pochopiť že ženská nemá záujem a že sa nehrá na nedostupnú, ale snaží sa ho poslať do piče a pekní chalani nezabojujú lebo si myslia že nemajú šancu
...Chlape, mas 17... Myslim, ze sa este stale rad hras... Minimalne videohry...
Balenie dievcat je tiez len hrou, a ked to tak aj beries, stane sa naozaj zabavnou hrou, ktora ta bude bavit a prinasat ti radost...
Tak sa zacni hrat !
Postupuj po "leveloch", oslovuj slecny, damy, zeny... Kde sa len da, pytaj sa na autobusove spoje na zastavke, na hodiny, na cenu vyrobku v potravinach, ci aky prasok je lepsi na opratie tvojich spodarov a aku avivaz pouzit, aby tie spodare aj vonali
...Po mesiaci sa prestanes bat tych bohyn a zistis, ze su to len rovnake ludske bytosti ako si ty.
Dobre su krasje, ale to opomenieme, lebo nic krasjieho ako zena priroda este nevymyslela
Nakoniec prides k takej, ktora sa ti bude pacit viac, ako ostatne a nebude pre teba ziaden problem, povedat cokolvek... Lebo je uplne jendo co povies... Dolezite je ako to povies
Ci sa jej pri otazke na obsah casopisu, ktory bude drzat pravej v ruke pozries hlboko do oci a pridas usmev, alebo sklopis zrak a defenzivne postavis medzi nu a seba barieru
Já jsem z toho Jelen...když získám nějakou slečnu, pak to nevdrží, když nezískám, tak je to taky na hovno a když se na to vykašlu, skáčou mi všecky kolem krku, ale jsou to věčinou jenom kurvy. Dneska nemají lidi žádný charakter a morální zásady. O ženu je třeba bojovat ze všech sil, protože žena je něco jako zlatá olýmpýjská medajle...musíte si jí zasloužit a snažit se si jí udržet a obhájit svůj titul, jinak o ní příjdete. Boužel.
opakujem co som napisal vcera tusim 2x alkohol ja pit nemozem mal som zdravotne problemy
no ved ja skusim sa proste aj ked pojdem domov prihovarat babam a tak teraz je mi jasne ze nie vzdy to musi byt uspešne ale prave o to ide fakt vdaka ludia ... nejaka ta sebadôvera uz vomne je len ako dlho mi vydrži
chvilu ju pozoruj co robi, aby si vedel co jej povedat. napr. sedi v buse a stale sa pozera von aknom, tak sa jej opytas co zaujimave sa vonku deje, ak ti odfrkne ze nic, tak sa zahlad von aj ty a najdi nieco, hocico, napr pozri sa , kazdy sa niekam nahli, mozno do roboty, mozno domov , kam cestujes teraz ty? a ides dalej , ak ti aj po troch-styroch otazkach len odvrkne tak sa uz mozes stiahnut, lebo to asi vyznam mat nebude
ach jojo no a tusim som dosiel paci sa mi jedna baba fakt viac jak ostatne ale je tu vleiky problem ona je hanbliva jak ja ... vypada totalne krasne podla mna pekne oči pekne vlasy pekne setko ... lenze chodi na zakladku do 9 sice ja na strenu do druhaku ale to neni obec problem .. problem je to ze sa s nu nemam ako psutit do reci vidim ju len 3x za tyzden v buse aj to ln rpejde okolo mna ale totlane sa mi paci proste nemam ju kedy oslovit len sa po nej mozem pozerat to je pekne v prdeli
ja som mal skor problem v tom, ze ked sa so mnou dievcata chceli bavit (rozumej balit), ja som mal chut co najskor odist prec, lebo sa mi nechcelo zbytocne premarnit cas bezduchym ropzravanim sa o nicom ..ked niekto nebol originalny, ani sa nemusel unuvat ma oslovovat
ale k veci..skus byt vtipny a originalny..sebavedomie je jedna vec, ale humor je podla mna tiez dost dolezity..moj hodnotovy rebricek co sa tychto veci tyka by asi bol: humor, originalita, charizma, sebavedomie, i ked posledne dve veci by mohli byt pod jednou kolonkou..hlavne bud originalny..ani mna by zena nedokazala zbalit na nudne frazy typu: ako sa mas, co robis..coze ty tak sam,..nad cim rozmyslas..to vsetko je, aspon podla mna, uplne pase co sa zoznamovania tyka..hanbit sa mozes.. aj ja som sa hanbil ked som siel vonku s mojou milou prvykrat sam..musis byt hlavne sam sebou..neviem nakolko si vtipny a vies rozmyslat za pochodu ale snaz sa ju rozosmievat..my sme si napriklad na namesti zacali spievat zvucky z toma a jerryho, hovorili si repliky z 2 stupid dogs a rehlili sa z toho, isli na kavu a tam sa da o hocicom rozpravat..mozte si vsimat co hovoria ludia a dabovat ich..mozes jej vtipnym sposobom povedat ze sa ti uz dlhsie paci, ze si ju stretaval v buse..hocico..vedel som ze som vtipny, tak som ju rozosmieval..ked ty vies napriklad chodit na jednokolesovom cajgli, ked bude ist domov, zober si ho a odprevad ju na nom..
@lukas750 nenápadne sa postav knej a ked bude bus brzdiť trošku donej drgni , ospravedlň sa a po chvíli začni s hovadinami typu : Nemám rád preplnené busy , všetci sa na seba lepia nemyslíš ? alebo jej pochvál náhrdelník alebo náušky (ak dáke má ) Večinou sa nato baby chytia , mńa tak chalan raz zbalil
@lukas750 awoj mno dam ti radu ..ibaže ja mam taky isty problém síce som už staršia ale taktiež sa strašne hanbím ale ked to ide tak tak to ide ..nejaka fajn konverzacia ...a ta rada ... zaujímaj sa o ňu..už ked sa dáte do reči ... to je asi to najťažšie......potom sa o ňu zaujímaj...pýtaj sa čo rada robí,,kam chodieva cez víkendy.. kde študuje .. poprípadne nejaké hobby .. a ono to pôjde samo ..lebo baby miluju ked hovoria o sebe. stačí len počúvať a už máš u nej očko nemusíš byť vždy ten ktorý udáva chod rozhovoru... stačí sa opýtať a sem tam ukázať že ťa to zaujíma .. prikývnuť ak kecá a je to ... to si mmyslím že je taky všeobecny fakt .... prajem veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Viem aký je to blbý pocit.
Proste si skús nacvičovať reč alebo čo alebo sa tvár, že je to tvoj kamoš a nie dievča
sry,.....Vieš čo mne pomohlo vymaniť sa spod hanblivosti?
Seria malých úspechov. Začal som maličkými krokmi, bez myšlienok na to, že "Musim ju zbaliť" proste len tak. Ked si uvedomíš, že to je vlastne sranda a žiadna (99,9%) ťa neodpíše nejakou bolestivou narážkou, tak to pôjde už samo Good luck
Skús sa zoznamovať na miestach kde sa cítiš uvoľnene (napr.koncert)
Len na ňu takto pozri: - a pôjde to.
@lukas750 chces triezvy vztah? tak daj od chlastu paprce prec!
Ide o to, ze to ,,zlate'' je velmi kratkozraka vyhoda, platna tak prvych 10 minut kontaktu. Potom to prejde na otravne.....
Sebavedomie sa neda zahrat, musi sa ziskat. A to len tym, ze skusas skusas skusas donemoty az ziskas prax.
Ale ak chces naozaj nejaky vztah s dievcatom, nieco viac, tak musis inak to nevidim.
Hrane sebavedomie je strasne lahko prekuknutelne nijak to neosalis..... musis tu sebaistotu zacat citit a to jedine praxou.
navyse ak ides do vazneho vztahu, odporucam ti poznat dane dievca dlhsiu dobu.. na lichotky zaberaju vacsinou pomenej inteligentne baby.. rozhodne ju neozieraj kym ju dobre nespoznas... ale zas ja nepoznam tvoje idealy @lukas750
tak ja baby nebalim..zakecam sa sice, ale cielene nebalim a teraz uz vobec neflirtujem s nikym...
veď aj tuto autorovi diskusie to príde, len musí nachvíľku prestať hľadať a otvoriť oči veď určite sa dievčatám minimálne výzorovo páčiš, to je prvý krok..
ale ja na to pridem vdaka ludia za debatu
Ďalej už stačí len počúvať čo ti odpovie a nadviažeš na to.
Nie je to ťažké. A väčšina báb by bola rada už len kvôli tomu, že sa im prihovoríš
@lukas750 ženy sa rady hrajú na nedostupné, chcú byť dobíjané a spravidla dobíjajú idioti čo nemajú šancu a nevedia pochopiť že ženská nemá záujem a že sa nehrá na nedostupnú, ale snaží sa ho poslať do piče a pekní chalani nezabojujú lebo si myslia že nemajú šancu
Balenie dievcat je tiez len hrou, a ked to tak aj beries, stane sa naozaj zabavnou hrou, ktora ta bude bavit a prinasat ti radost...
Tak sa zacni hrat !
Postupuj po "leveloch", oslovuj slecny, damy, zeny... Kde sa len da, pytaj sa na autobusove spoje na zastavke, na hodiny, na cenu vyrobku v potravinach, ci aky prasok je lepsi na opratie tvojich spodarov a aku avivaz pouzit, aby tie spodare aj vonali
...Po mesiaci sa prestanes bat tych bohyn a zistis, ze su to len rovnake ludske bytosti ako si ty.
Dobre su krasje, ale to opomenieme, lebo nic krasjieho ako zena priroda este nevymyslela
Nakoniec prides k takej, ktora sa ti bude pacit viac, ako ostatne a nebude pre teba ziaden problem, povedat cokolvek... Lebo je uplne jendo co povies... Dolezite je ako to povies
Ci sa jej pri otazke na obsah casopisu, ktory bude drzat pravej v ruke pozries hlboko do oci a pridas usmev, alebo sklopis zrak a defenzivne postavis medzi nu a seba barieru
...Kurde rozpisal som sa !
...To sa stava hold, zivot je boj
no ved ja skusim sa proste aj ked pojdem domov prihovarat babam a tak teraz je mi jasne ze nie vzdy to musi byt uspešne ale prave o to ide fakt vdaka ludia ... nejaka ta sebadôvera uz vomne je len ako dlho mi vydrži
ale k veci..skus byt vtipny a originalny..sebavedomie je jedna vec, ale humor je podla mna tiez dost dolezity..moj hodnotovy rebricek co sa tychto veci tyka by asi bol: humor, originalita, charizma, sebavedomie, i ked posledne dve veci by mohli byt pod jednou kolonkou..hlavne bud originalny..ani mna by zena nedokazala zbalit na nudne frazy typu: ako sa mas, co robis..coze ty tak sam,..nad cim rozmyslas..to vsetko je, aspon podla mna, uplne pase co sa zoznamovania tyka..hanbit sa mozes.. aj ja som sa hanbil ked som siel vonku s mojou milou prvykrat sam..musis byt hlavne sam sebou..neviem nakolko si vtipny a vies rozmyslat za pochodu ale snaz sa ju rozosmievat..my sme si napriklad na namesti zacali spievat zvucky z toma a jerryho, hovorili si repliky z 2 stupid dogs a rehlili sa z toho, isli na kavu a tam sa da o hocicom rozpravat..mozte si vsimat co hovoria ludia a dabovat ich..mozes jej vtipnym sposobom povedat ze sa ti uz dlhsie paci, ze si ju stretaval v buse..hocico..vedel som ze som vtipny, tak som ju rozosmieval..ked ty vies napriklad chodit na jednokolesovom cajgli, ked bude ist domov, zober si ho a odprevad ju na nom..