podla man to bol len dost blby a neprijemny koniec vztahu alebo vztah cely tak si z toho taka... odmietava. ale tak kto vie no. ale ja si nemyslim ze pritazlivost muzov na teba proste zmizne
hmmm... áno, ale v tomto prípade, súdiac podľa komentárov, skôr nie. nie som psychológ, ale tiež mám ten dojem, že @8 - chalan ťa sklamal, ťažko to prežívaš, preto chlapa nechceš, ale ani nechceš byť sama, preto sú pre teba dievčatá alternatívou (a ty si to zamieňaš za "priťahovanie")...
No ide o to,či sa do ženy vieš zalúbiť,zdielať s ňou všetky tie veci vo vzťahu,či ti nepríde divné sa dotýkať,maznať od nej a také.... sex je až niekde ďalej. Ak sa ti to stane môžeš byť minimálne Bi..... veď uvidíš,čo a koho ti život prinesie nechaj veciam volný priebeh,neskôr sa nad tým možno len zasmeješ
@simkaaa100 Tak ale keď sama hovoríš, že s tým chlapom ťa to bavilo a priťahoval ťa, tak asi nebudeš lezbička......
A takto asi nie, ale však skús sa s ňou opiť, vtedy dievčatá strácajú zábrany
Ono takouto fázou si podľa mňa prejde dosť veľa dievčat, a potom väčšina z nich aj tak zistí, že ženy sú ešte horšie ako muži...ale však vyskúšaj
Potrebuješ nutne riešiť či si hetero alebo lesbička? Tak no bože, tak môžeš byť medzi Nutne zadefinovať sa musia poučky v škole, nie niečia orientácia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
No ide o to,či sa do ženy vieš zalúbiť,zdielať s ňou všetky tie veci vo vzťahu,či ti nepríde divné sa dotýkať,maznať od nej a také.... sex je až niekde ďalej. Ak sa ti to stane môžeš byť minimálne Bi..... veď uvidíš,čo a koho ti život prinesie nechaj veciam volný priebeh,neskôr sa nad tým možno len zasmeješ
A takto asi nie, ale však skús sa s ňou opiť, vtedy dievčatá strácajú zábrany
Ono takouto fázou si podľa mňa prejde dosť veľa dievčat, a potom väčšina z nich aj tak zistí, že ženy sú ešte horšie ako muži...ale však vyskúšaj