Vdaka za reakcie. tie čísla tam dole čo znamenaju? predpokladam že nič ohladom majitela, max. niečo o trase a pod. rovnako ako ten aztex 2D kod pravdepodobne tiež nič neobsahuje . tak ide o obyčajný lístok nie je kupovany cez isic no
Dá sa to cez číslo preukazu napísané v pravo dole myslím, nie číslo registrácie ale to druhe, a následne možno poprosiť pani pri pokladni ci by ti to podľa cisla nepovedala, odporúčam vymyslieť dobry dôvod napr. Je to budúca matka mojich detí, to vždy zaberie
@5 tie čísla dole na obyčajnom lístku vôbec nič neznamenajú, proste keď si niekto kupuje obyčajný lístok, tak nedáva pokladníčke žiadny doklad o sebe (lebo načo, keď nemá žiadnu zľavu), a ešte aj platil v hotovosti, čiže absolútne nič
jediné, čo ma zaráža je, prečo nemá miestenku, keď platil viac ako 10eur!
@jednookaustrica ide o to že je to len obyčajný lístok a ten pokial viem si može kupiť uplne hockto bez akehokolvek preukazu. Ja si kupujem listky na ISIC lebo mam stale zadarmo tak u mna by to bolo napr. iné . Tak skusiť možem
žial asi to bude tak ako píše @tangerina
Vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
jediné, čo ma zaráža je, prečo nemá miestenku, keď platil viac ako 10eur!
žial asi to bude tak ako píše @tangerina
Vdaka