Woooow to vazne niekto mal birdz tricko ????...a na ulici co ja viem keby bolo dost velke cislo aby to bolo take pohodlne rozgajdane dal by som si aj ja a ps:vela stastia nech ho najdes
@22 tomaš no už ho vidím jak beha po nivách v birdz tričku ...
@20 žeee birdz tričko budeš mať mocť aj ty...(inak! je tu este aj taka vec ze pokial dovedieš na Birdz 5kličiacich semienok, to znamená 5 uživatelov ktorý sa sem budu často vracať a budu aj trošku aktivny dostaneš tričko)
nebol to mayo, toho som mala sancu uz vidiet aj nazivo, tak to by som vedela ze je to on ale sice som si moc nevsimla toho cloveka, skor som kukala na to trick ja cem vediet kto to boool
v casaku je take ze "tiraz" v hornom menu a tam ked kliknete tam je ze zoznam autorov a tak, ale aj logo birdz na stiahnutie v takych obrovskych suboroch, tie sa daju zobrat aj do trickarne, a teoreticky vam z toho vedia urobit tricko... alebo vydrzte lebo bude sutaz o tricka (a nebude treba ziadne videa ani nic robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
mala ho radšej podrobnejšie opísať
@20 žeee birdz tričko budeš mať mocť aj ty...(inak! je tu este aj taka vec ze pokial dovedieš na Birdz 5kličiacich semienok, to znamená 5 uživatelov ktorý sa sem budu často vracať a budu aj trošku aktivny dostaneš tričko)
ved to vobec nieje zlozite...