je to krasa .. ale nie co najdes v obchode ale co mas volne mimo obytnych stvrti atd ... ani na zahradke to neni ono ... jednoducho to musi byt volna kvetina ...
slecna @grietusha , teraz si sakra nespomeniem, povies mi?
@hetfield , to bolo prve, co som si pomyslela, ked som ich pocula prvy krat. teraz si tam nedokazem inu spevacku predstavit. a tie koncerty! hra a spieva o zivot!
dni ako komíny môžem od rána do večera. a ešte havrani pomáhali vtedy, keď mali
inak živé kvety.. no, keď nemusím, nejdem na nich ale nie, na ich klubových koncertoch sa mi velice-prevelice páči tá atmosféra, keď na nich prídu 40 roční hippiesáci, bývalí feťáči a aj 15 ročné decká a všetci sa v tom momente lúbia
a navyše.. mne vôbec nevadí, že piussi nevie spievať, aby ste si nemysleli. viete, o čom je jej spev: "slabým hlasom povedz silné vety." a presne to ona robí a vie to, než akákoľvek neviemaká dokonalá speváčka
@18 Transplantovana ja mam radsej ked sa silnym a dobrym hlasom hovoria silne veci ako to robi Pan spevak Serj Tankian ale ked sa ti jej spev paci tak to je fajn kazdy mame to svoje
pride mi to ako undergroundova peha.. s tym ze spevacka absolutne nevie spievat pili usi a neda sa to vydrzat... ale tak nepoznam texty... len sa obavam ze nech by boli akekolvek ohromujuce nevydrzala by som to pocuvat ani sekundu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
lojli, pamätáš si môj názor spred troch rokov?
tak sa nezmenil idem si pustiť slobodu.
@soulbreaker Živé Kvety sú kapela
Piussi jedna z najlepsich spevacok co poznam.
@hetfield , to bolo prve, co som si pomyslela, ked som ich pocula prvy krat. teraz si tam nedokazem inu spevacku predstavit. a tie koncerty! hra a spieva o zivot!
inak živé kvety.. no, keď nemusím, nejdem na nich ale nie, na ich klubových koncertoch sa mi velice-prevelice páči tá atmosféra, keď na nich prídu 40 roční hippiesáci, bývalí feťáči a aj 15 ročné decká a všetci sa v tom momente lúbia
@dudri , narazas na to udajne mormonstvo?