Ja som si brala aj paplón s vankúšom, kvôli alergii. Ale tak, ak je to taký "novší", nie komunistický, 40 ročný internát, tak asi nemusíš
Stravu som si tiež kupovala, ale to nejak až od stredy. Dovtedy som žila z toho, čo som si nabalila A zober si niečo, čo ťa zabaví Tie popoludnia vedeli byť niekedy naozaj nudné. Stále som spala
tak ešte nejaké jedlo z domu. a budeš mať na izbe chladničku? ak nie tak to je prvá vec ktorú si so spolubyvajucimi zabezpečte! určite najdete niekde na nastenke inzerat ze ktosi preda chladničku. alebo vam ostane v izbe po minulých usadlíkoch. raz dva sa zorientuješ, po mesiaci už budeš šéf.
samozrejme jedlo z domu si nabal, potom daky tanier, pribor, pohar, hrncek, hrniec, varechu(ak budes varit, co asi budes , drogeria, kniha nejake, pripadne DVD, pocitac, oblecenia, obliecky na periny... ja tu mam aj plysaka
Vzhľadom na to, že domov som chodila eh nazvime to, že nie veľmi často, som si tam postupne doniesla takmer úplne všetko (a až v deň, ked som sa úspešne nadobro pobalila, som zistila, čím všetkým som v skutočnosti na tom internáte disponovala. Takmer ja jeblo, ked som v posledný deň zistila, že ja som po celý ten čas mala strúhadlo na syr ), ale čo by som ti vrúcne odporučila, tak predlžovačka.
jedlo, oblecenie, obliecky, drogeria, pribor, tanier, pohare, mozes aj nejaky mop na cistenie podlahy, rychlovarna kanvica, notebook kde si natahaj veeelmi vela filmov lebo pooobedia su dost nudne ...to zazial staci ... potom neskor uvidis
ja som na intráku, ale každý intrák to má iné, ja si orážam lístok deň vopred, tak stravu mám asi takto: raňajky od 6:00 do cca 7:45- môžem si vybrať či chcem šunku, párky, cereálie s jogurtom, a proste je vela na výber, na ranajkách dostanem aj desiatu tiež si orážam lístok a tam si vyberem z dvoch možných desiat, pak obed taktiež výber z dvoch jedál od 11:30 do 13:00 (to za to že máme prax-11:30 a teóriu-12:30) a večeru až 17:30 kde dostanem aj druhú večeru v podobe napr hot dog keksík a pod.
čo sa týka vecí tak nám vypisali že potrebujeme aj nádobu na stravu (keby si si chcel nechať zobrať že by si bol na vychádzke alebo pod.), potom nakolko som na intr. v BA tak tu sa chodí do divadiel a pod takže aj niake také slávnostnejšie oblečenie (to neviem ako v tvojom prípade , ale to už sú banálnosti potom vráztane prezuviek a kravín čo asi vieš) a samozrejme si zober niečo aby si sa na intráku nenudil , proste si ber veci ktoré potrebuješ a chceš mať, aby si sa nenudil
Ahoj...
to je mi ľúto že nevieš nič o strave.. strava školská ak ti nechutí k dispozic. bufety (určite sú na každých školách min. 1)
Všetko povinné do školy, (časom zistíš čo si treba zobrať)....hlavne tam nemať veľmi veľa vecí neviem závisí to od vychovávateliek...či ti povedia pr: "nedá s autierať prach, odlož si kabát, atď..."
(nie nebývam na intráku je to peklo!):R
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Stravu som si kupovala, oblečenie drogéria, základné hygienické potreby, knihu ak chceš čítať a tak ďalej....
A ber si nejakú stravu z domu
Obliečky na posteľ nezabudni Príbor a pohár
Stravu som si tiež kupovala, ale to nejak až od stredy. Dovtedy som žila z toho, čo som si nabalila A zober si niečo, čo ťa zabaví Tie popoludnia vedeli byť niekedy naozaj nudné. Stále som spala
samozrejme jedlo z domu si nabal, potom daky tanier, pribor, pohar, hrncek, hrniec, varechu(ak budes varit, co asi budes , drogeria, kniha nejake, pripadne DVD, pocitac, oblecenia, obliecky na periny... ja tu mam aj plysaka
čo sa týkalo jedla, hladovala som
čo sa týka vecí tak nám vypisali že potrebujeme aj nádobu na stravu (keby si si chcel nechať zobrať že by si bol na vychádzke alebo pod.), potom nakolko som na intr. v BA tak tu sa chodí do divadiel a pod takže aj niake také slávnostnejšie oblečenie (to neviem ako v tvojom prípade , ale to už sú banálnosti potom vráztane prezuviek a kravín čo asi vieš) a samozrejme si zober niečo aby si sa na intráku nenudil , proste si ber veci ktoré potrebuješ a chceš mať, aby si sa nenudil
to je mi ľúto že nevieš nič o strave.. strava školská ak ti nechutí k dispozic. bufety (určite sú na každých školách min. 1)
Všetko povinné do školy, (časom zistíš čo si treba zobrať)....hlavne tam nemať veľmi veľa vecí neviem závisí to od vychovávateliek...či ti povedia pr: "nedá s autierať prach, odlož si kabát, atď..."
(nie nebývam na intráku je to peklo!):R