Ako najdlhšie ste niekoho klamali resp. ako dlho už niekoho klamete (týždne, mesiace roky), stalo sa to klamstvo už súčasťou vašeho života, a napriek tomu, že viete že to nie je správne to už beriete že to tak má byť a už sa to nezmení, teda za akúsi sam
klamem zial stale... ked uz si raz vyberies cestu klamstva a o nejakej veci povies tak a nie tak ako to je naozaj, tak potom v tom musis vytrvat.. sama by som sa zhodila, kebyze poviem pravdu... a hej klamem, dost casto, a som si toho vedoma, obcas ma to uz nebavi, ale musim vytrvat v tych klamstvach co som zacala...a niektore nemozem povedat... preto sa bojim u niekoho spat, lebo pocas spanku neovladam co robim hovorim, tak sa bojim, aby som sa neprekecla...
Bohužiaľ. Nedá sa po dlhom čase prísť a povedať pravdu. Neuveria a v skutočnosti je to pre nich takto lepšie. I pre mňa. Viem, raz ma to dobehne, ale to už bude konečná.
klamem málo, neznášam to.....radšej si stokrát rozmyslím, čo poviem a tak o mne ľudia nevedia dokopy nič......nedovolím im to z bezpečnostných dôvodov.....to je tak, keď časť okolia všetko otočí proti Vám a zvyšok nevie, čo je to udržať tajomstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
klamem furt a furt aj budem -.-
k sebe som úprimná až príliš