Aj keď zomrieme stále budeme existovať som tejto teórie...napr strom žije rastie, zrúbu ho zapália a už je v inšej forme ohňa a dymu. Takže si myslím že po smrti budeme žiť ale v inšej forme
@elenocka25 Ťažko zodpovedateľná a vysoko hypotetická otázka. Netuším, no viem len jedno a síce, že smrti sa nebojím. Práve naopak, som nanajvýš zvedavý čo po úmrtí môjho fyziologického obalu nastane. Možno posmrtný život? Možno očistec? Reinkarnácia? Možno níč - teda presne to, čo sme zažívali pred narodením...alebo celkom niečo iné?
Hm...interesantné predstavy, no v momentálnom stave ťažko vysvetliteľné...
dobré prirovnanie...ja osobne neviem, čo si mám o tom myslieť. Čítala som knihu od Raymonda Moodyho "Život po živote" a niektoré fakty postavené na výpovediach ľudí, ktorí prežili klinickú smrť, sú až odzbrojujúce...
@hoperpohroma hmm a veris na duchov? v tom zmysle ze -prisiel sa zosnuly s niekym rozlucit,alebo nieco niekomu povedalo ze sa nieco stane a naozaj sa to stalo, alebo ze clovek proste videl ducha..?
nic nenasleduje. Zober si taku macicku... ked minie vsetky svoje zivoty a ten posledny skonci pod kolesom auta, jej dusicka sa rozpadne... zhynie spolu s telom
@elenocka25 ja ani moc nie, netreba mi to, ale keď som sa nudila v knižnici, tak som si pozerala, a polovica vecí, ktoré sa o tom v ezoterických knihách píšu, je podľa mňa podvod, a druhá polovica je len ten istý podvod, ale inak prerozprávaný
Je to dokázané, že duša sa oddelí od tela. Dokonca si to aj môžeš vyskúšať pomocou astrálneho cestovania, no je to strašne zložité, nemsie sa pretrhnúť niť medzi telom a dušou... pozri si dokument blízko smrti na youtube... A každý uvidí to, v čo verí. A podľa mňa existuje reinkarnácia.
Uznávam, že je to možné, aby vedel o tých ľuďoch toľko. Je niečo ako mentalista, študuje to od detstva, ale aj tak sa nemôžem pri takýchto videách vyhnúť pocitu, že je to dopredu nahrané...môj mozog, to z racionálneho pohľadu nechce prijať
Pre ľudí, ktorých veľmi zaujíma odpoveď na túto otázku navrhujem zobrať ich notebook so všetkými dokumentami, programami a operačným systémom a nechať ho prejsť kamiónom na D1. Potom môžete pozbierať jeho zvyšky a uvažovať nad tým, či sú vaše dokumenty teraz v nebi, či v nejakom inom "spirituálnom svete".
Ale v podstate každý z nás vlastne žil nejaké tie 3 aj niečo miliardy rokov pretože sme vlastne úspešne prežívajúci potomkovia miliárd generácii organizmov, z ktorých každý mal v niečom úspešný genetický kód, a preto táto informácia prežila až doteraz. Naše prežitie v budúcnosti závisí už len na podmienkach prirodzeného výberu a šťastia.
Ešte uvažujem nad faktom, že každý z nás (osobnosť a vedomie každého z nás) je určitý proces toho istého typu hmoty v celom vesmíre, čo znamená, že v podstate sme všetci jedna a tá istá identita, ktorá sa manifestuje mnohokrát v rôznych formách (od vírusu až po človeka a ďalej). V podstate môžeme očakávať, že z pohľadu nášho vedomia sa vlastne recyklujeme... podobne ako pri reinkarnácii s tým rozdielom, že sa jedná o reinkarnáciu informačno-materiálnu.
Nie, ved predsa ked zomrieme narodime sa zas a zas pochybujem o tom ze je zivot po smrti je to vlastne novy zivot v inej podobe napr.macky, psa , tulipana.
nebudzte hlupi, potom uz nebude vôbec nic a nikto to nevie iba preto lebo sa to nemoze zapisat do mozgu, do pamate kedze ta vtedy prestava pracovat az odide uplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Aj keď zomrieme stále budeme existovať som tejto teórie...napr strom žije rastie, zrúbu ho zapália a už je v inšej forme ohňa a dymu. Takže si myslím že po smrti budeme žiť ale v inšej forme
Hm...interesantné predstavy, no v momentálnom stave ťažko vysvetliteľné...
tak vieš, mýty o konci sveta prinútia niektorých ľudí zamyslieť sa, čo s nami bude, ak to skutočne príde
dobré prirovnanie...ja osobne neviem, čo si mám o tom myslieť. Čítala som knihu od Raymonda Moodyho "Život po živote" a niektoré fakty postavené na výpovediach ľudí, ktorí prežili klinickú smrť, sú až odzbrojujúce...
a hej,myslím že všeličo je možné, a nemyslím že smrť je koniec všetkého, je to len koniec nám známeho.
Ja som ateista študujem psychologiu a tak si odporúčam pozrieť toto --> » www.mojevideo.sk/video/14228/der...
Tiež v to , že v nás samých sa nachádzajú vesmíry a tak ďalej a tak ďalej..jednoducho všetko sa nachádza vo všetkom
Slová Ježiša Krista, On je Život, Láska a Pravda....filip
Uznávam, že je to možné, aby vedel o tých ľuďoch toľko. Je niečo ako mentalista, študuje to od detstva, ale aj tak sa nemôžem pri takýchto videách vyhnúť pocitu, že je to dopredu nahrané...môj mozog, to z racionálneho pohľadu nechce prijať
-pravá-
Kniha ŽIVOT PO ŽIVOTE .... Zaujímavá kniha,páčila sa mi.
Hmm...
Pre ľudí, ktorých veľmi zaujíma odpoveď na túto otázku navrhujem zobrať ich notebook so všetkými dokumentami, programami a operačným systémom a nechať ho prejsť kamiónom na D1. Potom môžete pozbierať jeho zvyšky a uvažovať nad tým, či sú vaše dokumenty teraz v nebi, či v nejakom inom "spirituálnom svete".
Ale v podstate každý z nás vlastne žil nejaké tie 3 aj niečo miliardy rokov pretože sme vlastne úspešne prežívajúci potomkovia miliárd generácii organizmov, z ktorých každý mal v niečom úspešný genetický kód, a preto táto informácia prežila až doteraz. Naše prežitie v budúcnosti závisí už len na podmienkach prirodzeného výberu a šťastia.
Ešte uvažujem nad faktom, že každý z nás (osobnosť a vedomie každého z nás) je určitý proces toho istého typu hmoty v celom vesmíre, čo znamená, že v podstate sme všetci jedna a tá istá identita, ktorá sa manifestuje mnohokrát v rôznych formách (od vírusu až po človeka a ďalej). V podstate môžeme očakávať, že z pohľadu nášho vedomia sa vlastne recyklujeme... podobne ako pri reinkarnácii s tým rozdielom, že sa jedná o reinkarnáciu informačno-materiálnu.
aj ja som ju čítal a aj film som videla aj tento celkom dobre predniesol, i keď myslím, že tá kniha mi dala viac ako film.