Predovšetkým vás žiadam, aby ste sa zdržali komentárov typu: "Úchýl,kkt, si otravný, ho*no ti poviem atď... " Mám dôvod prečo sa vás to pýtam a veľmi by mi to pomohlo, keby mi na to odpoviete.
@antifunebracka preco by som mal? keby si ma "nezavinacoval", vobec si toto forum nevsimnem ak narazas na to stupidne spojenie podmienky a pritomneho casu, zacinam si na to nejak zvykat, ved ono to casom nejak prejde, aj ked ma to furt serie, ale co narobim ak narazas na nieco ine, potom netusim, co to je
@somebodyordinary nie, nie je to spravne, polovica dnesneho akoze COOL super ultra post moderneho gangsta slangu su gramaticke nezmysly. nemozes predsa spojit podmienku "keby" s pritomnym casom.
@somebodyordinary hento bol vtip, nechcel som sa tam nijak dotknut, ak sa tak stalo, mrzi ma to. ja viem, ze vela si to uz ani neuvedomuje, pretoze to pouziva cim dalej tym viacej naroda a siri sa to ako davova psychoza, takze je mi jasne, ze si to nespravil umyselne ani si sa nepokusal byt "gangsta". ale proste je to tak, jak som napisal vyssie, na tom nikto nic nezmeni.
@mm47 vlastne pri slove chvila je to, myslim, jedno (za chvilu/o chvilu). odkial to mam? v zivote si nepocul "o chvilu"? no ale pardon, pri tomto slove sa, myslim, daju pouzit obe predlozky. som si to pomylil so " za 5 minut", co vacsina ludi velmi rado pouziva a pritom to ma byt "o 5 minut"
4.aby ľudia si už konečne vtĺkli do hlavy že niesme pánmi tejto zeme a preto nemáme právo rozhodovať o živote iných tvorov, lebo sme tiež iba súčasťou prírody,aby ľudia mali vačšiu úctu k prírode a neničili ju a aby neboli také obrovské rozdiely medzi bohatými čo hrabú aj keď majú viac než dosť a chudobnými
1. mať ako prácu snowboarding- jazdiť všade po celom svete, vyhrávať preteky, natáčať videa a proste tráviť každý deň na snehu... bráni mi v tom nepochopenie okolia a to, že v okolí Trnavy nejsú žiadne kopce a peniaze na to, aby som chodila každý víkend niekam ďalej nemám
2. smiech mojej sestry, zamilovanosť, dni keď cítim,že všetko je tak ako má byť a šťastná som, keď cítim, že sa zlepšujem v snowboardingu( väčšie skoky a podobne)
3.namyslenosť, neschopnosť bojovovať za svoje sny,túžby
4.asi nič, všetko je tak ako má byť... aj keď asi by som presunula Alpy k Trnave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
2. rodina a par kamosov
3. neuprimnost , namyslenost
4. tento drbnuty svet
P.S. nedakuj ale namiesto toho mi povedz na co to chces , fakt som zvedavy nemozem si pomoct
2- pocit, že niekomu nie som ukradnutý... alebo istá vec, ktorú niekto volá láska
3- pretvárku
4- zrušil by som ľudskú naivnosť a schopnosť klamať samému sebe
2. hra na gitare
3.faloš, agresivita
4.presťahujem rodinu z východu a hlavne bratrankov aby sme mohli každý večer "žiť"
2. materiálne: slnko, víno, tráva, chôdza lesom
spirituálne: neodlúčenie; pochopenie - žena a jej pohľad, a jej driek.
tieto dve sú, pochopiteľne, úzko prepojené
3. neznášanlivosť na základe vonkajších vlastností (paradox! )
4. to je priveľká zodpovednosť. nad týmto musím ešte porozmýšľať, odpoveď čakaj o niekoľko dní alebo rokov...
peace, out
@mm47 Pošlem ti TS.
2. tanec, nefalsovany vecer s tymi pravymi kamaratmi
3. neúprimnosť, prázdne reči, sanhu mať všetkých pod kontrolou
4. svoju neskutočne komplikovanú povahu
2. Tvoriť, robiť šťastnými iných... a áno... som pôžitkár, takže všetky tie prízemné orgazmické veci: ten klasický, gastronomický, eargasm atď...
3. Aroganciu, intoleranciu, sebectvo
4. Čokoľvek? Aby ľudia neumierali zbytočne (vojny, vraždy, rakoviny, infarkty v mládi a pod.)
problémy? v tejto diskusií niesú, to by si musel vidieť iné
nepíše sa náhodou nie "jaké" ale aké ?
2. rodina,priatelia,hudba,okolitá príroda
3.neznášam,keď sa niekto príliš ľutuje
4.aby ľudia si už konečne vtĺkli do hlavy že niesme pánmi tejto zeme a preto nemáme právo rozhodovať o živote iných tvorov, lebo sme tiež iba súčasťou prírody,aby ľudia mali vačšiu úctu k prírode a neničili ju a aby neboli také obrovské rozdiely medzi bohatými čo hrabú aj keď majú viac než dosť a chudobnými
2. smiech mojej sestry, zamilovanosť, dni keď cítim,že všetko je tak ako má byť a šťastná som, keď cítim, že sa zlepšujem v snowboardingu( väčšie skoky a podobne)
3.namyslenosť, neschopnosť bojovovať za svoje sny,túžby
4.asi nič, všetko je tak ako má byť... aj keď asi by som presunula Alpy k Trnave