Nechapem jednu vec. Ludia (teda aspon vacsina) cely tyzden cakaju na vikend. Pochopim, treba si oddychnut, ale co nepochopim je sposob oddychu. Proste v piatok do kolien, aby to v sobotu doobeda dospavali, potom s blbymi pocitmi az do vecera robit nieco n
presne ako tu...od kazdeho pocuvam nech uz je piatok/sobota , a v pondelok pocuvam ako sa rozjebali...sak idem obcas aj ja,ale to je naozaj len velmi zriedka..
Niekto potrebuje ten reset, kamarat je pilot a cely tyzden maka jak srob a cez vikend sa vzdy rozbije uplne nasracky. Proste vypnut mozog natotalku, vymazat ten tyzden.
Ja si uzivam selijak, ale len posledne 2 predlzene vikendy boli take silne teraz uz len lightovo trocha sportu, kofola/pivo, oddych, nieco porobit a tak
ja som pár krát dopadol že "na šrot" ale to len pár krát, inak sa to naozaj dá v rámci tej normy keď sa človek dokáže uvoľniť a parádne sa baviť ten šrot bol výnimočný prípad keď bol zlý deň resp. týždeň
Môj dnešný piatok je plný učenia....ale budúci piatok bude veľmi zlý šak maturitu treba osláviť
Ale všetky piatky som s frajerom...u mňa alebo u neho ...Taký ten "picí" piatok mávam tak maximálne raz za dva mesiace ... ale na druhý deň som úplne v pohode svieža
ja tiez nehovorim, ze idem zit... ale ako sa spieva, zresetovat hlavu... ozrat sa, aby som sa uvolnila proste po celom narocnom tyzdni... ano je fakt, clovek spi potom doobeda a je zniceny vlastne z vikendu... lenze mozog vymyje alkoholom, stres a povinnosti necha pred dverami krcmy a robi co len chce... to je to podstatne na tom...
dva roky som nepila... po dvoch rokoch som zacala a nelutujem to... uzivam si kopec srandy a som ovela uvolnenejsia...
ale to nepochopíš dokým nevyskúšaš ako si fyzicky zničený... ale taký oddýchnutý že robíš čo chceš... človek je taký ukludnení.. nikto mu nediktuje že toto ale to.. skratka robíš somarine s pomocou trochu alkoholu...
pesne..mam na to podobny nazor..treba mat mieru odkial pokial a po dalsie studenti ktory si myslia ze takto ,,zrsetuju hlavu´´ sa mylia..lebo je to len vymielanie mozgov..taze asi tak to to vidim ja ja nepijem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a este ten honosny nazov ze "ideme v piatok ŽIŤ" no tak "žiť" je pre mna cosi uplne iné
Ja si uzivam selijak, ale len posledne 2 predlzene vikendy boli take silne teraz uz len lightovo trocha sportu, kofola/pivo, oddych, nieco porobit a tak
Ale všetky piatky som s frajerom...u mňa alebo u neho ...Taký ten "picí" piatok mávam tak maximálne raz za dva mesiace ... ale na druhý deň som úplne v pohode svieža
dva roky som nepila... po dvoch rokoch som zacala a nelutujem to... uzivam si kopec srandy a som ovela uvolnenejsia...