Po výške by som chcela ísť žiť niekam do zahraničia, najlepšie do USA. Čo všetko k tomu potrebujem? (víza, green card, atď.) Má s tým niekto skúsenosti a vedel by mi pomôcť? Na vek nepozerajte, to nie je podstatné, proste hľadím do budúcnosti.
@jaro1991 ďakujem za podporu nejde len o peniaze, lebo bohatému sa nikam ísť nechce keď je bohatý tam kde je a tí čo tam chodia možno nepatria medzi najbohatších ale o to lepší život tam nájdu
@shit s tým tam môžeš legálne žiť a pracovať a zbavíš sa opletačiek so zákonom, behania po úradoch a vybavovania zbytočných formalít, čo trvá niekedy aj 2 roky a to ešte nieje isté že ti občianstvo schvália. Ale získať green card je o to ťažšie.
@crazycicush žila som v Miami, na Floride. To bolo pár mesiacov, potom som sa prestahovala do Tampy, tiež na Floride, musela som zmeniť rodinu a nakoniec som dožila svoj rok v Amerike v Californii (mala som taky program, že som musela stále meniť rodinu). Miami je pekné mesto, taktiež ako Tampa alebo California, ale žiť by som tam nechcela. Amerika je krásna v telke, časopisoch a na internete, inak je to hrozné. Ono, to čo vidíš v telke je pekné a tie budovy tam fakt stoja, ale amici maju uzasnu vlastnost a to ze z nicoho vedia spravit velke halo napriklad New York. Moj najvacsi sen hadam od 10 rokoch, ist do NYC. Prišla som tam a nechápala som, proste mesto uplne ine ako v telke. Times Square nieje vobec taky uzasny ako v telke, všetko je tam rychle a neviem to ani opisat, cely new york bol divny aj ked sa mi tam nič strašne nestalo, ale žiť by som tam už nechcela. Je tam smrad, a okrem obchodov na tom meste už nič viac nevidim. Miami je vcelku kludne mesto, ale ako v celej Amerike aj tam su časti do ktorych sa neoplati chodiť. My sme išli cez downtown a zrazu som sa pozrela a par metrov od tych krasnych budov osady, kde decka behali s "guns" neviem ako to povedat po slovensky , a ano mala som tu možnosť stretnut žraloka v oceane (predtym mi bolo povedane hostmamou, že tam žije cely život a žiadne žraloka nestretla - hold na mna si počkal :/ ale žijem! inak na celej Amerike mi vadi, že maju uplne inak hygienu, žiadne normalne bakery kde by som si mohla kupit chlieb, rožky alebo hocičo čo nema 3000 kalorii. Amici ako ludia nemaju problem s tebou vychadzat , porozpravaju sa a všetko ale su falošny, usmievaju sa na teba ale ked mozu, podrazia ta. na to fakt velky pozor. Mne tam teda chybalo normalne jedlo, ludia na ktorych by som sa vedela spolahnut a žiť by som tam už nechcela. Aj ked ako vravim, moj sen to bol tiež. Kupit si tam byt, ano že tam zajdem ked budem chcieť, inak nie ... uvidis sama, mne tiež mohli rozpravat kolky chceli ako je v Amerike zle kym som na to neprišla sama z vlastnych skusenosti a inak všade je velky bordel
ja chceeeem ísť strašne do Nemecka hoci aj hneď, čo na to potrebujem?? zobrať sa a ísť Tak sa zober a choď prípadne môžeme ísť spolu, pričom od Nemecka pôjdeš sama
nekupuj si ďalekohlady, zlato a iné veci ktoré by si mohli použiť na "teroristický útok" - aby sa ti nestalo že budeš väznená na dobu neurčitú bez súdu
V USA to bude o chvíľu ak za komančov a hlavne ten MEGA dlh čo majú ...to je len otázka času kedy skape dolár ale to nás čaká aj s eurom
@crazycicush Ahoj, ak chceš ísť do USA, určite ti bude treba víza. Pozri si túto stránku: » www.vizadousa.sk/... tam máš všetky potrebné informácie. Držím ti palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tebe prajem vela stastia, podla mna sa da ist aj s malym batohom na chrbte, ale bude to o nieco tazsie... ale o to dobrodruznejsie...
zisti si niečo o zákone HR1450
nekupuj si ďalekohlady, zlato a iné veci ktoré by si mohli použiť na "teroristický útok" - aby sa ti nestalo že budeš väznená na dobu neurčitú bez súdu
V USA to bude o chvíľu ak za komančov a hlavne ten MEGA dlh čo majú ...to je len otázka času kedy skape dolár ale to nás čaká aj s eurom