velmi pekne rozpisany pribeh byvaleho väzna som cital v knihe "Na skok v base" ... kedysi ju bolo dostat u predajcov nota bene, ale videl som aj internetovu verziu v .pdf formate...
@poke to mám za trest.....ja sa musím zapojiť do každej debaty inak pôjdem na samotku a hlavne môžem mať otvorené okno len s Birdz-om a teda si "vychutnávam" loading
Ale podla mňa nie každý čo je v base musí byť "zlý". Ako sa to vezme, v dnešnej dobe povieme o človeku ktorý porušuje zákony hneď že je zlý, ale sám o sebe, ako v osobnosti zlý vôbec byť nemusí, keď nepodjebáva kamarátov, nieje to kokot a dačo v tej hlave má. Ale o tom by sa dalo polemizovať...
@tunidlo Ja viem, ale nemyslím len kamarátov, to bol len príklad. Proste poznám takých ľudí čo už mali ísť na basy, a nie na krátko ale vôbec mi neprídu "zlý". Ano, porušili dáky ten zákon ale aj tak... Ale zase možno som len nevidela ich pravú stránku, ktovie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Či on by mal byť len špeciálny prípad?
@1 presne tak.
@poke to mám za trest.....ja sa musím zapojiť do každej debaty inak pôjdem na samotku a hlavne môžem mať otvorené okno len s Birdz-om a teda si "vychutnávam" loading
No ono zas nie je úplne bohviečo si spraviť o človeku obraz len podľa toho, ako sa správa k svojim kamarátom.
Myslím, že to by aj taký Harabin celkom dobre obstál
no ak by som niekedy urobil nejaký závažný trestný čin tak jedine v nórsku... prečo...? kvôly tej hotelovej izbe...