Chcela by som sa Vás všetkých na niečo spýtať..Prečo ste zrzu všetci emo?A prečo keď ste sa rozhodli že Emo vás nezaujíma a nieje to pre vás nič zaujímavé tak nám iba nadávate, dávate nám welice moc dobré rady ako byť normálny a staráte sa do našich (aj t
o moj boze. co tym chcela autorka povedat? ja by som to skvor pridal do blogu.
Neviem co je EMO viem ako len ty ludia chodia opblecny po pripade ako vyzeraju vlasy atd. Ja sa do toho neserem a ty ktori sa do tho tentuju tak zavidia
neviem co su emo, aj ked som citala spoved toho chalana tak mi to uslo... myslela som ze je to nieco s hudbou, ale je to skor ako modny doplnok "ja som emo kto je viac"
a co je na tom zle ked niekto vyhlasuje ze nim je? ved na to nemas ochrannu znamku, cize sa k nim moze pridat kto chce z hociakeho dovodu... kasli na to co vravia ostatni, hlavne je ze ty o sebe vies ze si emo a basta a mohol by to tu niekto normalne vysvetlit co to znamena...
nehodi sa mi nadpis k teme ktoru chces rozoberat...
...ale inak mi je uplne jedno kto o kom co hovori, nech kazdy pinda na vsetkych ostatnych, pokojne nech to robia, ak im to pomoze. Ja napriklad tiez nemam rada EMO ale nikomu nenadavam za to ze ho ma rad. Proste neriesim ostatnych pokial sa oni nestaraju do zivota mne. Zi a nechaj zit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neviem co je EMO viem ako len ty ludia chodia opblecny po pripade ako vyzeraju vlasy atd. Ja sa do toho neserem a ty ktori sa do tho tentuju tak zavidia
Inak z teba dievca zmrdi poza...
a nie zmrdi
ospravedlnujem sa
EMOludia si myslia, ze asi vsetci im krivdia a ublizuju...
a co je na tom zle ked niekto vyhlasuje ze nim je? ved na to nemas ochrannu znamku, cize sa k nim moze pridat kto chce z hociakeho dovodu... kasli na to co vravia ostatni, hlavne je ze ty o sebe vies ze si emo a basta a mohol by to tu niekto normalne vysvetlit co to znamena...
...ale inak mi je uplne jedno kto o kom co hovori, nech kazdy pinda na vsetkych ostatnych, pokojne nech to robia, ak im to pomoze. Ja napriklad tiez nemam rada EMO ale nikomu nenadavam za to ze ho ma rad. Proste neriesim ostatnych pokial sa oni nestaraju do zivota mne. Zi a nechaj zit.