Stačilo by Vám k šťastiu krásny verný vyrovnaný vzťah, vlastný dom, dobre platená práca a boli by ste so životom spokojní alebo túžite po niečom väčšom ? Chcete niečo viac ?
@sasuke pokojne by mi nebolo treba dobre platenú prácu, ak by ma tá práca napĺňala a robila šťastnou...
pokojne by mi stačil na bývanie jednoizbový byt, ak by som mala okolo seba ľudí, ktorí by ma mali radi, bola by som zdravá a mala by som čo robiť a to niečo by ma bavilo
môj tréner zvykol hovoriť: "ja by som pokojne aj tri roky chodil po tescu a hľadal tovar za čo najmenej peňazí, aby som všetko, čo ušetrím mohol venovať na splnenie svojho sna...nech by to bol sen akokoľvek blíznivý"
tak so vztahom mozem suhlasit, dom takisto (mozno este nejake to auto by mi chybalo), praca: ako povedal K. Marx: Místo toho, abychom žili pro práci, pracujeme, abychom se uživili!
@sasuke znamena to, ze by sa mi este +podarilo dosiahnut naplnenie svojich osobnych cielov. nie kazdy ma to stastie, aby v zivote okrem tych "obycajnych veci" este aj uspel v tom, co si zaumieni.
osobny ciel je odist do zahranicia , som lenivy nikdy sa mi to nepodari , myslim ze nedokoncim ani strednu , chcem byt stale s mojou laskou aj ked viem ze ona so mnou nie... nemam zivotny ciel
celkom nudný životný cieľ.. čo je na tom také, že by to mal byť môj ŽIVOTNÝ cieľ? Zdá sa, že veľa ľudí ho za to berie. Ale čo potom? Keď to všetko bude? Dom, auto, práca, manžel, deti. Ja neviem ale o tomto je život? Pustiť do tohto sveta kúsok zo seba aby malo zas taký život ako každý iný? Vlastne žijeme večne, ak máme dieťa. Pretože je v ňom kúsok z nás, nie? Interesting what my mind just invented
@sasuke toto je môj cieľ......skrátka mať prácu (niečo s právom alebo politikou) ktorá ma baví, veľkú, šťastnú rodinu (ideálne 2 -3 deti), dobrú manželku a samozrejme mať ich z čoho uživiť
A keď tak chceš, tak možno by som mal ešte niečo: skrátka, keď budem zomierať, tak s pocitom, že niečo pozitívne vykonal pre túto krajinu (skrátka aby na mňa história spomínala ako na pána A. Dubčeka - môj vzor politika), možno urobiť niečo prevratné, no neviem to opísať, možno niečo v duchu -> aby sa o mne učili
@fluptak neviem ale na školách sú knihy staré a neefektívne a počítam že sa to dlho dlho meniť nebude tak sa o nikom z našej generácie nik nedozvie týmto prostredníctvom, ja napr.: chcem ísť na trestné právo, aké by si si vybral ty ?
No, to je o sposobe myslenia ako @n0win0u napisal, niektori ludia nebudu mat nikdy dost, lebo sa stale budu na svet pozerat stylom, co vsetko este nemam. Ja sa pozeram na svet stylom, ze co vsetko uz mam. Inymi slovami, som spokojny uz teraz, aj stastny, co neznamena, ze nechcem nejaky progres, ale...mysliet si, ze ked nieco v zivote dosiahnes a potom budes stastna je blud.
@method mne nejde o to dokázať niečo aby som sa lepšie cítila, ja som šťastná už dnes, ale stále mám pocit že to a to a to chcem proste a musím to nejakým spôsobom dosiahnuť, nechcem márniť čas pred televíziou a len z práce domov a späť, áno, chcem mať dom a rodinu, ale to je jedna stránka, pritom chcem bez ohľadu na všetko splniť, alebo dosiahnuť nejaký vyžší osobný cieľ, ktorý sa už netýka rodiny, majetku a podobných vecí, ale skôr vzdelania a ovplivnenia nejako tohto sveta, nie aby ma to uspokojilo, ale aby som sa nestratila v bežnom abyčajnom stereotype a ked budem zomierať mohla povedať že som dosiahla niečo viac a nežila som nadarmo
ne ne ne....... mne stačí aj garzónka.. žena čo ma bude lúbiť.. a precestovaťcelý svet... možno aj streidavo niekde žiť a tam pracovať.. proste všetok finančný zisk tomu bude podriadený...
@method to ja mam dilemu lebo chcem rodinu ale chcem sa naplno venovat studiu a postupu v praci a mam obavy ze na rodinu potom jednoducho cas mat nebudem, vidim to v prikladoch ludi okolo seba dosiahli vela ale nemaju cas sa usadit, mat partnera a deti
@sasuke keby to malo byť úplne že najsuper, mohlo by toho byť viac, ale to sú len prkotinky
Vzťah mám, teraz máme vysnívaný dom, o ktorý sa chceme posnažiť tento rok. Potom ísť aspoň na jednu dovolenku len sami dvaja...a na ďalší rok možno už aj traja
Teda z tých podstatnejších vecí by som pridala aj dobrých, "verných" priateľov (aspoň pár dobré vzťahy s rodinou a deti A kým nebudú deti tak aspoň na nejakú tú dovolenku ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
dufam, ze to je len pocit, lebo potom by bolo asi dost tazke byt skutocne stastny.
alebo by som potom podstupil lobotomiu
Tiež som si istá,že toto mi k ,,šťastiu " stačiť nebude ale čo mi bude chýbať to netuším.
nieco chcem, potom to dosiahnem a potom to uz nechcem ani. tak je to so mnou vacsinou. a je to blbe.
@marleymt tak ako by si si to predstavovala ?
a myslíte, že to "viac" dosiahnete ?
pokojne by mi stačil na bývanie jednoizbový byt, ak by som mala okolo seba ľudí, ktorí by ma mali radi, bola by som zdravá a mala by som čo robiť a to niečo by ma bavilo
môj tréner zvykol hovoriť: "ja by som pokojne aj tri roky chodil po tescu a hľadal tovar za čo najmenej peňazí, aby som všetko, čo ušetrím mohol venovať na splnenie svojho sna...nech by to bol sen akokoľvek blíznivý"
tak nejak si to predstvavujem
Tzt......a uz asi ptm uz len deti mi tam chybaju
A keď tak chceš, tak možno by som mal ešte niečo: skrátka, keď budem zomierať, tak s pocitom, že niečo pozitívne vykonal pre túto krajinu (skrátka aby na mňa história spomínala ako na pána A. Dubčeka - môj vzor politika), možno urobiť niečo prevratné, no neviem to opísať, možno niečo v duchu -> aby sa o mne učili
@method mne nejde o to dokázať niečo aby som sa lepšie cítila, ja som šťastná už dnes, ale stále mám pocit že to a to a to chcem proste a musím to nejakým spôsobom dosiahnuť, nechcem márniť čas pred televíziou a len z práce domov a späť, áno, chcem mať dom a rodinu, ale to je jedna stránka, pritom chcem bez ohľadu na všetko splniť, alebo dosiahnuť nejaký vyžší osobný cieľ, ktorý sa už netýka rodiny, majetku a podobných vecí, ale skôr vzdelania a ovplivnenia nejako tohto sveta, nie aby ma to uspokojilo, ale aby som sa nestratila v bežnom abyčajnom stereotype a ked budem zomierať mohla povedať že som dosiahla niečo viac a nežila som nadarmo
Vzťah mám, teraz máme vysnívaný dom, o ktorý sa chceme posnažiť tento rok. Potom ísť aspoň na jednu dovolenku len sami dvaja...a na ďalší rok možno už aj traja
Teda z tých podstatnejších vecí by som pridala aj dobrých, "verných" priateľov (aspoň pár dobré vzťahy s rodinou a deti A kým nebudú deti tak aspoň na nejakú tú dovolenku ísť