súčasné životné štýly..... tým si mala namysli napr aj punkový štýl života? pretože ja mám punk rada aj punkáčov no nepáči sa mi ICH štýl a ich názory na svet život a všetko podobné žijú len pre istú chvíľu a nevadí im ak si život zničia už teraz , napr alkoholom ,drogami a cigaretami vo veľmi mladom veku....ale inak myslím si,že každý má právo na vlastný výber a iní by sa im nemali do toho starať (iba ak sú to skutoční priatelia vedia,že tomu človeku sa ten štýl absolútne nehodí)......dúfam,že nepíšem až príliš od veci
@8 to co si popisala, by som nazval socpunkovy styl zivota, nic proti nemu ale popisat "punkovy styl zivota" sa neda, pre niekoho to totiz moze byt aj absolutna abstinencia, staranie sa o prirodu, kaslanie na konzumny sposob zivota a pod. vo vseobecnosti vlastne punkovy styl zivota neexistuje.
Podľa mňa sú oba štýly super Milujem visual KEI krevetka mojaaa! a ne KEY XD ale to newadi.. jo a s toho čo som počula o šuri-kuri taq sa to zda byť super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
my sme mali učiteľa, ktorého sme prezývali Šuri
ja vyznávam tuťi-ďuťi...
ludia ak cosi chcete:
1. rozpravajte sa len s inteligentnimi ludmi, ak na okoli niesu, vedte monolog
2. noste jednu ponozku ruzovu a druhu zelenu
3. jedze jablka vidlickami
4. v slove vidlicka odteraz piste tvrde Y....takze vydlicka
5. pocuvajte hudbu ktora nesie prvyk maxim turbulence, skupiny aqua, my chemical romance, alesany, jaromira nohavicu a hudobne podmazy z ninja filmov
6. pite šťavu z konzervovaného ananásu
7. porežte si plechovkou z konzervovaného ananásu pri jej pití ústa od ucha k uchu
9. usmievajte s ana vštkých svojimi rozrezanými od ucha k uchu ústami
10. pridavajte traúpne a odveci komenty do birdzu an podobne trápne a odveci témy