chcem napisat o svojej praxi v zivotopise ale vela jej nie je napisala som tu povinnu stredoskolsku a potom som bola v januari v kauflande v takom bufete sa vola ze Ryba kde som robila pomocne prace ako to tam mam napisat ?
O tomto som sa bavil s kamaratmi a nakoniec sme sa viac menej zhodli na tom, ze ak sa nedna o zivotopis, tak drobne klamstvo je prakticky nezistitelne a stoji za zvazenie zivotopis trocha prikraslit hoc aj nejakou tou praxou
Zamestnavateľ: Fastfood Ryba - Kaufland
Pracovná pozícia: Manžement predaja
Január 2014
Starostlivosť o zákazníka, práca s peniazmi, maloobchodný predaj.
Robím si srandu. Napíš to tam normálne ale daj tomu nejakú formu. Napríklad aj ten zamestnávateľ musí mať normálny názov. Napr. Kaufland s.r.o.
Pracovná pozícia daj brigádnik a náplň práce môžeš dať to čo si dala: Pomocné práce, Maloobchod(ak si aj predávala)
Ahoj,hlavne záleží o akú pracovnú pozíciu sa zaujímaš,podľa toho si tam píš brigády.A môžeš troška aj priklášliť. ďalej študentom si do 31.08. 2014,po tomto termíne máš 7 dní na to,aby si sa zaevidovala na UP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a napis to nejak krajsie nech to vyzera ja nvm napr obluha zakaznikov, priprava hentoho , tamtoho ,
Pracovná pozícia: Manžement predaja
Január 2014
Starostlivosť o zákazníka, práca s peniazmi, maloobchodný predaj.
Robím si srandu. Napíš to tam normálne ale daj tomu nejakú formu. Napríklad aj ten zamestnávateľ musí mať normálny názov. Napr. Kaufland s.r.o.
Pracovná pozícia daj brigádnik a náplň práce môžeš dať to čo si dala: Pomocné práce, Maloobchod(ak si aj predávala)
Z toho žiaden zázrak nevymyslíš.