ja som si minule sypala vločky do jogurtu a zrazu pozeram že jedna taka tmavšia tak som ju nejak vyhrabala a nakoniec to bola zosušená mola.. a hned vedla bola jej odtrhnuta nožička.. nedojedla som to
Keby som o tom vedela tak nie.
Ale teraz napisem co sa mi raz stalo ale je to fakt hnusne.
Cez strednu som bola na 2 mesiace v Anglicku cez leto a prisla som po 2 mesiacoch domov. A nejako som dostala chut na Nesquik, proste ja som ho stale jedla tak, ze som si ho len do ruky naberala a sypala do ust...cize sa vobec nepozeram co jem.
Ako som tak prisla po 2 mesiacoch, nasla som ho otvoreny a vobec mi nenapadlo, ze ako dlho tam stoji. Tak som si tak jedla, jedla a asi po 5 hrstke som si vsimla, ze papam aj larvy.....TRUE STORY. Viem, ze som sa skoro povracala, revala som a este tyzden sa nerozpravala. mamkou.
@shoesmaniac Ale ako v pohode to clovek berie, pokial nevie vsak? a potom sok
Ja som tento weekend v drevarni kukal dedove ohnovzdorne rukavice a som si ich dal na ruku a ja ze, co to tam dedo zas vopchal do nich nejake handry, alebo co tak na silu som vopchal na ruky, dvihol a kopu mysi z toho vypadlo, ma skoro porazilo D nemusim take ozaj
@method Nieee, cooosi. To by som dostala infarkt. FAKT!
To si mi nepisal.
JJ, ako vobec to nijako nechutilo....ani by som na to neprisla keby som sa nepozrela. Len proste to ten mozog...
Ale tak zase mozno je ten Nesquik taka chemia, ze prebije kazdu chut.
@anitchka Nie, boli zive, rozutekali sa vsade, jedna este po mne skocila a potom na drevo na chvilu ma to az paralizovalo, ja fakt neviem preco, akurat som rozmyslal, ze to je naucena reakcia z TV, lebo ja som sa nikdy mysi nejak nebal a ani nejak extra s nimi nebol v styku len jednoducho neviem... bolo to neprijemne rovnako ako hadi a pavuci, neviem preco sa toho ludia boja ] alebo netopierov!
nezjedla by som to, ja mám paniku zo všelijakého hmyzu, pavúkov, červíkov a podobne ani nehovorím, striasa ma už len pri predstave
ale špeciálne pre @method a @shoesmaniac :
pár dní dozadu sa mi stalo, že som šla robiť toasty, chlieb mal ešte 2 dni do konca spotreby. Otvorila som ho, šla som naň dať šunku, syr, somariny a zrazu pozerám a z jednej strany je chlpatý a modrozelený, no skoro som sa pobľula. Ďalšia lahôdka bola, keď som piekla a múčne chrobáčiky sa rozhodli pre inváziu v kuchyni, o ktorej som sa dzvedela samozrejme neskôr. rozrobila som cesto a zrazu pozerá, nejaké tmavé bodky... a to boli tie chrobáky, tak ma hneď aj pečenie prešlo... a bonus z detstva, keď som bola drobec, odmietala som jesť šošovicovú polievku, pretože zväčša tam bola šošovica, ktorá trošku začala klíčiť a ja som si myslela, že to sú larvy
@method aha a este mi teraz napadlo co mi hovorila krstna ze bola aj s kamoskou jest hore v auparku v ke, neviem teraz ktory fastfood, musim sa spytat a dali si vyprazany syr a ze kamoska uz dojedla a ona este nie a ze pozera na ten syr a vidi take male drobne veci co maju hlavicku zacala kukat blizsie a ze fakt to boli chrobaciky asi v struhanke mozno a vyprazili to aj s tym tak im to odniesla a ze najprv zacali ze nieee, to budu len lanove semienka a ona ze vsak ale lanove semienka nemaju hlavu, ale tak potom uznali, ze asi ma ona pravdu
Mne sa raz stalo ze som si po dlhsej dobe vybrala zo spajze musli s ovocim, nasypala do taniera, zaliala mliekom, papam, papam a uz som zjedla asi tristvrte a zrazu kukam ze sa mi v tom mlieku okrem musli maca aj mucha....no veru skoro som hodila tycku do drezu.
Akoze neni to tak nechutne ako larvy ale bolo mi blbo z toho fakt
Raz som jedla doma malinový kompót a pozerám, že si tam pláva červík. Tak som ho vybrala, odložila na stôl a jedla kompót ďalej. Potom som si však povedala, že chudák červík je už aj tak mŕtvy a treba sa prekonávať, tak som ho zobrala
a zjedla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale teraz napisem co sa mi raz stalo ale je to fakt hnusne.
Cez strednu som bola na 2 mesiace v Anglicku cez leto a prisla som po 2 mesiacoch domov. A nejako som dostala chut na Nesquik, proste ja som ho stale jedla tak, ze som si ho len do ruky naberala a sypala do ust...cize sa vobec nepozeram co jem.
Ako som tak prisla po 2 mesiacoch, nasla som ho otvoreny a vobec mi nenapadlo, ze ako dlho tam stoji. Tak som si tak jedla, jedla a asi po 5 hrstke som si vsimla, ze papam aj larvy.....TRUE STORY. Viem, ze som sa skoro povracala, revala som a este tyzden sa nerozpravala. mamkou.
Ja som tento weekend v drevarni kukal dedove ohnovzdorne rukavice a som si ich dal na ruku a ja ze, co to tam dedo zas vopchal do nich nejake handry, alebo co tak na silu som vopchal na ruky, dvihol a kopu mysi z toho vypadlo, ma skoro porazilo D nemusim take ozaj
To si mi nepisal.
JJ, ako vobec to nijako nechutilo....ani by som na to neprisla keby som sa nepozrela. Len proste to ten mozog...
Ale tak zase mozno je ten Nesquik taka chemia, ze prebije kazdu chut.
ze @method ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mne sa len raz stalo ze bratranec mi vysypal na ruku take zive cerviky co s tym chodi na ryby a bolo to dost hnusne jak sa to tak pohybovalo
ale špeciálne pre @method a @shoesmaniac :
pár dní dozadu sa mi stalo, že som šla robiť toasty, chlieb mal ešte 2 dni do konca spotreby. Otvorila som ho, šla som naň dať šunku, syr, somariny a zrazu pozerám a z jednej strany je chlpatý a modrozelený, no skoro som sa pobľula. Ďalšia lahôdka bola, keď som piekla a múčne chrobáčiky sa rozhodli pre inváziu v kuchyni, o ktorej som sa dzvedela samozrejme neskôr. rozrobila som cesto a zrazu pozerá, nejaké tmavé bodky... a to boli tie chrobáky, tak ma hneď aj pečenie prešlo... a bonus z detstva, keď som bola drobec, odmietala som jesť šošovicovú polievku, pretože zväčša tam bola šošovica, ktorá trošku začala klíčiť a ja som si myslela, že to sú larvy
Az ma presla chut do jedla!
@method nie, myslim, ze to nebolo v all you can eat
Pekne si nam dokreslil hlavy
Akoze neni to tak nechutne ako larvy ale bolo mi blbo z toho fakt
a zjedla.
:ble: