Áno ... Veď je to zdravé , akokeby ste jedli napríklad mrkvu len tak ... alebo ako aj iú zeleninu Ale nie so šupkou Len si niesom istí či som zjedol aj celý
a spomenula som si na sesternicu. keď sme raz zaspávali, boli asi dve v noci a ona sa zrazu zdvihla, sadla si na posteľ, s tým jej typicky retardovaným výrazom a vypleštenými očami (to vidno aj v tme) mi oznámila:
V jednej restauracii som po doneseni objednaneho cubrnel, ze co to je . . . akoze tie zemiaky . . . to ich varenie prebiehalo asi tak, ze ich zobrali, ukazali na uvereny zemiak so slovami: vida, takto musite chutit. A zemiaky potom zlozili slub, ze sa budu snazit v ramci svojich moznosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a spomenula som si na sesternicu. keď sme raz zaspávali, boli asi dve v noci a ona sa zrazu zdvihla, sadla si na posteľ, s tým jej typicky retardovaným výrazom a vypleštenými očami (to vidno aj v tme) mi oznámila:
"mám chuť na zemiak"
a šla si jeden očistiť
som si to prečital v zdravovede
A ešte do teraz si to pamätám... Mali sme vtedy deň ochutnávania ovocia a zeleniny..