slovo zlatý/milý znamená - ty ma nezaujímaš, je mi jedno čo urobíš, aby si sa neurazil, tak ti poviem, že si zlatý/milý, že to znie pozitívne a ty sa neurazíš, ale inak ťa mám na háku
@kail91 Zdielam rovnaky nazor. Len to plati skor v pripade, ked to zena povie muzovi,
Zatial som este ziadnej zene nepovedal, ze je zlata...a keby som to mal povedat, tak by som tym myslel, ze je zlata (ake prekvapko, ze? ) - je mi s nou fajn, sprava sa ku mne fajn, urobila nieco, co mi spravilo radost. Inak to skor definuje povahu zeny, nie telo, ale verim, ze existuju take individua, co ti nepovedia, ze si pekna, ale ze si zlata....toto asi cakas, ze ti niekto napise, ze?
@kail91 Mne by to tiez povedalo vela zien, lenze ja som prestal byt zlaty....skor som neutralny, a sice ma moc zeny radsej nemaju, ale uz si nedovoluju ma vyuzivat A vlastne, niektore ma maju rady, mozno preto, ze ich nebalim, ja neviem, ale odvtedy som ziadnu super kamosku nemal, iba take vies, kamosky z partie....
ja to hovorim ludom celkom casto, ale asi prestanem
pre mna to znamena, ze ten clovek bud pre mna nieco dobre urobil a som mu za to vdacna ako napr ''dakujem, si zlata.'' alebo niekto zadrbal nejaku koninu a na to poviem ze ''zlatucke'' akoze je to mile a detinske ked si to niekto mysli (napr. spoluziacka na strednej nam tvrdila, ze kone zeru maso
to je taka blbost s tym friendzonom. ja praveze chalanom, co sa mi pacia, casto hovorim, ze su zlati - mozno preto sa mi pacia. proste ked sa tak pekne usmievaju a robia blbosti a ja ze ty si taaaaaky zlaaaaaatyyyyyy.
a nemyslim to nijako friendzonovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jaj, už viem prečo mi to nikto nehovorí
co asi sa pod tym da predstavit ze
Zatial som este ziadnej zene nepovedal, ze je zlata...a keby som to mal povedat, tak by som tym myslel, ze je zlata (ake prekvapko, ze? ) - je mi s nou fajn, sprava sa ku mne fajn, urobila nieco, co mi spravilo radost. Inak to skor definuje povahu zeny, nie telo, ale verim, ze existuju take individua, co ti nepovedia, ze si pekna, ale ze si zlata....toto asi cakas, ze ti niekto napise, ze?
pre mna to znamena, ze ten clovek bud pre mna nieco dobre urobil a som mu za to vdacna ako napr ''dakujem, si zlata.'' alebo niekto zadrbal nejaku koninu a na to poviem ze ''zlatucke'' akoze je to mile a detinske ked si to niekto mysli (napr. spoluziacka na strednej nam tvrdila, ze kone zeru maso
muž žene= si milá/priatelska
a nemyslim to nijako friendzonovo