Ahojte nedávno som sa presťahoval do Bratislavy a chcel by som ísť vyskúšať ísť na Zlaté Piesky ale najprv chcem počuť aké to tam je podľa vás... majú dobré tobogány,ceny a tak? Je tam moc hlboká voda? a tak... takže bratislavčania budú asi vedieť
keď ideš z platenej strany, tak je pekná pláž, bufety sú dosť drahé a vstupné pre študenta je tuším 2,30€ ... voda je hlboká však je to jazero..... ale pri brehu plytká.... vodné bicykle 8€/4os./1hod.
na tobogány nechodím, tak neviem
neplatená strana, čo sa týka pláže nestojí za veľa a je tam jeden bufet
a dá sa to peši obísť z neplatenej na platenú bez platenia za cca 15 minút, ale som už počul, že niekety to SBS strážia...
hmm no z platenej strany neviem ako kde to je moc, lebo som tam bola asi len v noci, ale vyzeralo to tam fajn. A ked si to niekam odšlapeš zadarmo tak tam máš väčšinou aj väčší kľud aj ked dobre sa tam dajú dorezať laby, ale inak je to fajn miesto na let A tam kde som párkrat bola bol aj vcelku pohode bufet.
@hetfield nepoznáš môj vkus a keby ho poznáš tak vieš, že miss world nečakám nehovorím, že tam neboli pekné baby ale chcela som sa viac pokochať ale raz som frajírovi povedala, že hentá je fáákt jeba
Podľa mňa je to dosť drahé na to, že je to jazero a nie bazény, o ktoré sa treba viac starať a investovať do nich...ale na druhej strane to stojí za to. 2,30€ pre študenta, 2,50€ pre dospelého (mám síce do 26, ale neštudujem - skúsila som, že študentský a dali mi . Teraz sú tam také parádne nafukovacie atrakcie na platenej strane, ale stoja 5€/hod/1 osoba :/ Čo je podľa mňa dosť - na hodinu.
Bufety na platenej strane sú fajn, drahé, ako všetky bufety. Ten na "nudistickej" strane je lacnejší a celkom fajn, ale je len jeden.
Sú tam prezliekárne, sprchy, toalety (za tie sa už - chvalabohu - neplatí), dajú sa tam prenajať lehátka a slnečníky, vodné bicykle, dá sa tam ísť na vodné lyže, ale ceny ti nepoviem :/
Každopádne, zlaté piesky patria medzi mojich favoritov, respektíve chodím len tam a do rusoviec. A keď sa mám pozerať na kvality - v rusovciach je fajn voda a neplatí sa vstupné, ale nie sú tam bufety, wc, sprchy - proste obyčajné jazero.
Na zlatých sa platí vstupné ale areál je pekný a veľký, voda je super a jazero velikánske (len neplávaj na ten ostrovček v strede!! bufetov je tam habadej, ale sú dosť drahé.
@greyness chod sa prejst po kuchajde okolo obeda/poobede.. ja som si minule oci vyocil, ked sa tam take mlade zabky promenadovali hore a chvilku aj dole bez...
akurat som tam dnes bol, mne to tam vyhovuje kedze mam radsej jazera jak kupaliska voda fajn tepla, hlbka normalna, bufety ,vsetko v pohode len neni to tam uplne najnovsie a najkrajsie ale ja sa nestazujem len to vstupne..rozdiel medzi obycajnym a studentskym az 20 centov.. a tu neplatenu stranu zozadu mam tiez rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na tobogány nechodím, tak neviem
neplatená strana, čo sa týka pláže nestojí za veľa a je tam jeden bufet
a dá sa to peši obísť z neplatenej na platenú bez platenia za cca 15 minút, ale som už počul, že niekety to SBS strážia...
Bufety na platenej strane sú fajn, drahé, ako všetky bufety. Ten na "nudistickej" strane je lacnejší a celkom fajn, ale je len jeden.
Sú tam prezliekárne, sprchy, toalety (za tie sa už - chvalabohu - neplatí), dajú sa tam prenajať lehátka a slnečníky, vodné bicykle, dá sa tam ísť na vodné lyže, ale ceny ti nepoviem :/
Každopádne, zlaté piesky patria medzi mojich favoritov, respektíve chodím len tam a do rusoviec. A keď sa mám pozerať na kvality - v rusovciach je fajn voda a neplatí sa vstupné, ale nie sú tam bufety, wc, sprchy - proste obyčajné jazero.
Na zlatých sa platí vstupné ale areál je pekný a veľký, voda je super a jazero velikánske (len neplávaj na ten ostrovček v strede!! bufetov je tam habadej, ale sú dosť drahé.
Asi toľko k tomu.