Ľudia prosím vás plánujem kúpiť auto čisto nové značka (Kia, Hyundai možno iné ešte nie som rozhodnutý) na starších forách som čítal že cenníková cena na nete nie je konečná a u dealera sa dá vybaviť aj výhodnejšia máte s tým nejaké skúsenosti vďaka
ak ti poradím.... nekupuj tieto sračky (kia hjundaj) je to sprostosť.... zbytočne vyhodené peniažky. určite. po čase zistíš, že si ich mohol investovať aj inde. uvediem ti príklad. kupoval som oktaviu II za 5 litrov. Ojazdenú samozrejme, ale mám ju v ELEGANCE vybave. slušný ťah motora, mam DSG automat 6 stupňový. Dnes akurát som si nové koberčeky do nej dal, čo som dostal pod stromček. každý ma od toho odrádzal. lenže dneska sa mi z nej vrátilo necelých 9 tisíc. teda takmer raz toľko. myslím si že slušne. ak budem pracovať tak ako teraz, čo najdhlhšie, po čase ju predám za zlomkovu cenu( oktavie II sú dosť žiadané, teda verím že za par korun by dopohody odišla, okamžite siahnem po inom aute (auto potrebujem) plánujem kúpiť mercedes S r.v. od 2006 vyššie... jazdenka stojí niečo cez 9 tisíc a vyššie samozrejme. ako keby som chcel kúpil by som si ho zajtra, ale nepotrpím si na to. Čisto nové auto.... podľa mna... ako na záver mojho príspevku.... zbytočná vec. čisto nové.... nekupuj.... kup si zachovalú jazdenku, ktorá je v stave, že ti bude slúžiť. priemerne ak mám asi 15 litrov vyhodiť za kia hyundaj, od ten ceny idu autá, v základnej výbave.... vieš... .ad 1... zbytočne vyhodené peniaze, hoci máš čisto nové auto. ad 2. tie peniaze, pokiaľ nie si milionar sa ti reálne nikdy nevrátia, ad 3. auto stratí na cene, len čo vyjdeš z predajne. tá zľava na nové auto.... načo ti je zľava... ak vysolíš za auto ako som spomínal 15 litrov, pravdepodobne to nie sú posledné peniažky ktoré máš, a zľava je neopodstatnená. nemá to ťah, motory su relatívne slabé, manévre sa nedajú robiť.... nie sú to kvalitné autá. podľa mna totálne stratová investicia. ak by som ti poradil, ak auto ktore zamyšľaš kúpiť je tvoja "prtvotina" kup si niečo ojazdene s málo km, čo sa správa ako nové auto, resp, nevyžaduje investície. bez ohľadu na to, ak si aj milionar,.... .čisto stratová investícia. to ti radím ako človek, ktorý vie o čom ti píše.
@manooo3 v podstate suhlasim s Vreskotom, no aj tak myslim, ze kazda zlava poteší ja som kedysi ale tiez zacinal ojazdenym autom (pri kupe som vzal so sebou kamosa, ktorý je automechanik a pracoval aj ako instruktor v autoskole, takze mi dobre poradil), kupoval som jednotkové BMW, mal som ho 5 rokov a bol som max. spokojny. Svoje posl. auto som kupoval na splatky, bolo to pôvodne predvadzacie auto cca rok a zlava bola fakt VELMI vyrazna, ale aj tak, ako som napisal - potesi kazda zlava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty