Ahojte. Chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti s nákupmi v Pandorfe a kedy sa tam asi najviac oplatí ísť. Pretože v blízkej dobe sa chystám s rodičmi do Rakúska.
Hlavne ak je ti život milý nechod ked sú tam zlavy....my sme boli len tak na výlete v rakuske..chceli sme ist na skok do parndorfu a drb vidíme ze 70% adidas tricka co stali 30€ po 9€,,,,a podobne..super by to bolo ale tam bolo asi 10 000 tisic ludi....obrovsky obchod bol tak plny ze sa nemohl ani dostat do vnutra....takuze chod tam..ale nie cez vikend a nie cez zlavy
@smolindeles nie.. ak mam byt uprimny, bol som tam dva razy v zivote.. aj to som si tam kupil len jednu koselu.. prehlad o tomto naozaj nemam skus si dat pandorf do google, ze co to da...
oplati sa tam ist kedykolvek, minimalne koli tomu ze tam maju uplne ine veci ako tu v SR, a hlavne nie BIELE, SEDE, a CIERNE....bohaty vyber modelov, farieb , velkosti...zakazdym sa da najst nieco zaujimave...myslim ze take vacsie zlavy boli do konca jula....bol som pred dvomi tyzdnami, ludi bolo dost ale aj tovaru dostatok. Takze z mojej strany spokojnost. Idem tam aj zajtra tak ak chces mozem ti zajtra dat aktualne info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a k teme.. KED SU ZLAVY!
nemas zac..
@kolini Nevieš prosím ťa kedy teraz v najbližšej dobe tie zľavy budú prebiehať?