DDD ale ja nevravím zo svojej skúsenosti len všade na stránkach o kondómoch sú veci s tým spojené... ... že ak sa zle začne tak by sa nemal prevraciať .... tak len toľko
a to "opačne" tým myslím to že proste začneš nasadzovať zlou stranou... a proste čo potom chápete?... či nie? ... BOŽE
ale nemyslím natahnuť bože tak ak je zle tak jasné že sa nedá.... nemáte fantáziu ludia?... akože ak by ste nevymýšľali tak asi by vám to celkom rýchlo došlo ako som to myslela... ale kľudne ešte nejaká blbá otázka?
@ivushaa jasne, ze sa to moze stat....raz , velmo davno sa mi to stalo (v tej tme som nevidel ani trt ....ale pre istotu, zobrat novy, lebo nejake zvysksy na tej jednej strane mohli ostat.....istota je istota
Bezna vec, ked je tma...ked je to pred prvym (akoze myslim, ze to nieje uz druhy raz za vecer alebo tak) stykom tak normalne stahnes, otocis dobre a ficis. Len treba davat bacha, aby tam nezostala vzduchova bublina, vtedy sa lubi roztrhnut..
@ivushaa nie sú tu všetci takí protivní ako @mm47 , ale on si ľúbi rýpnuť
neviem, čo tu na tom nepochopili, že ho dáš zo zlej strany...však je do nejakej strany zrolovaný a keď ho nasadíš tak, že tá "rolka", ktorú zvíjaš, ti zostane z vnútornej strany a nie z vonkajšej, tak sa to nedá zrolovať.
Ja by som to neriešila, obrátila a fičala...alebo to vyskúšala ešte predtým, ako ho nasádzam..dá sa to aj po tme
@ivushaa no očividne tu väčšina videla kondóm len zabalený ivushaa tak si to nevšímaj a one veď normálne obrátim nevidím dôvod ho neobracať a nechápem ako sa niekomu podari dať opačne , veď vždy pred nasádzaním doň mierne fúknem že vidím ako ho mam otočený xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a to "opačne" tým myslím to že proste začneš nasadzovať zlou stranou... a proste čo potom chápete?... či nie? ... BOŽE
Ale fakt neviem sa dá nasadiť kondóm opačne
ale nemyslím natahnuť bože tak ak je zle tak jasné že sa nedá.... nemáte fantáziu ludia?... akože ak by ste nevymýšľali tak asi by vám to celkom rýchlo došlo ako som to myslela... ale kľudne ešte nejaká blbá otázka?
Nechápem že niekto hovorí že sa naopak dať nedá, veď normálne jednou stranou zrolovať dolu nejde (alebo ide veľmi ťažko) a druhou ide..
neviem, čo tu na tom nepochopili, že ho dáš zo zlej strany...však je do nejakej strany zrolovaný a keď ho nasadíš tak, že tá "rolka", ktorú zvíjaš, ti zostane z vnútornej strany a nie z vonkajšej, tak sa to nedá zrolovať.
Ja by som to neriešila, obrátila a fičala...alebo to vyskúšala ešte predtým, ako ho nasádzam..dá sa to aj po tme