Ešte niekto kto v noci zo včera na dnes nemohol spať?Viac ľudí sa v noci zobudilo na zlý pocit, vôbec nemohli spať, alebo spali veľmi zle.Len sa snažím zistiť či je tých pár prípadov čistá náhoda alebo na tom niečo je.Nájde sa ešte niekto ďalší?
neverim ze sa stane nieco zle ale je pravda ze tuto noc som nevedela zaspat, az do stvrtej som bola hore a stale sa mrvila, ale to bude skor tym mnozstvom kavy co som vypila v ten den
nedá mi spať, lebo som sa nažrala jak hovädo toho čo zostalo po Vianociach a sviatkocho okolo, no a najviac ma ničí zlý pocit zo skúškového a nič neviem..myslím, že nás je takých viac
Ani ja som nemohla spať. Najskôr len tak a potom kvôli tomu, že z miestnosti na stolný tenis, ktorá je hneď vedľa mojej izby si spravili akúsi nočnú klubovňu a kvôli tomu huriavku sa nedá spať. Ale okolo tretej som konečne zaspala.
ja som nemohol spať z nedele na pondelok, ale to preto že zo mňa vyprchával alkohol po silvestrovskej oslave. aj ked som na chvílu zaspal snivali sa mi poriadne capiny.
bez srandy.. mala s om blbú noc, nevedela som si nájsť polohu, dokonca som mala pocit,že som v kuchyni a hľadám keksík ( nedostatok cukru asi .. a potom som si dokonca vybrala aj strojček čo sa mi bežne nestáva...
ja som predvčerom nemohol spať lebo sa mi snívalo že som nejak bojoval proti dakomu zlým pirátom či komu a som ich aj páru pozabíjal ale inak spím ja zarezaný a nič sa nedialo
ano, asi polovicka nasej skoly lebo dnes sa islo prvy den do prace po prazdninach vsetci stresy hned hahaha.
ale aby sme boli vazni. ano mavam zle predtuchy a niekedy som bola schopna aj na dialku odhadnut co sa dialo - stalo. Ak mam pocit uzkosti alebo neprijemne tusenie, vacsinou je aj opodstatnene.
Tiez som slho nevedla zaspat a to som sla spat dost neskoro... ale nemala som niajke divne pocity... neverim ze by to suviselo s tym, ze sa ma stat nieco zle...
notak u mnato pretrvava uz dobry tyzden stym spaním.. a este smai dialo aj to zesom sa asi mesiac budila vzdy predtym ako mama odchadzaal doprace nechapem.. ale podlamna to nema ziadny suvis ako tak zeked ja som nemohla zaspat a ani ty tak cojaviem.. proste tymas ine problemy ja ine kazdy ma svoje a tak kazdyma asi zly pocit sniecoho co sa deje vjeho zivote zetociti alebo tak podlamnaa neviem aletoje blbost stym koncom sveta boze 3 dni je rok 2012 auz koniec ne ta de sme?
@hopelight kks mne minule kamska hovorila zesajjej snivalo ze vkuse chodila do kuchyne pit vodu a hned nato sami snivalo to iste aleto asi preto zesom bola neskutocne smädná... adnesami snival ciernobiley sen necchapem..
Ja už týždeň nemôžem poriadne spať a fakt sa mi to v živote ešte nestalo... ale tá celonočná nespalosť včerajšia bola spôsobená asi tým, že som bola v nočnej.
@marttina nie si sama.je nás viac.viac ako sa zdá.len netuším prečo.niektorí ľudia majú túto schopnosť alebo ako to mám nazvať vyvinutú viac a niektorí menej.niektorí asi vôbec.len čím to je?
@abbey4real v lete som videl na oblohe taký obrovský mesiac že som neveril že je stále na svojej dráhe.keď ešte len vychádzal spoza kopca, tak to vyzeralo ako keby za tým kopcom niečo horelo..celé pole,alebo dedina.bol červený a čím vyššie stúpal tým bol menší a bledší.bolo to také..čarovné..nikdy predtým som nič také za celý život nezažil.a poviem ti že som mal fakt strach..možno som len vychytil taký uhol z ktorého je možné ho tak vidieť a možno iba v nejakej dobe.
včera som celú noc nemohla spať, nespala som ani sekundu, stále som chodila na wc a s5. ale dneska som ľahla o 22:40 a o 22:50 som už na milión percent spala a zobudila ma až mama o jedenástej takže ja som tvoj problém asi nemala ..
a čo sa týka toho pocitu úzkosti, tak naozaj keď sa tak zamýšľam, mám stále večer okolo takej deviatej - desiatej taký blbý pocit, že sa mi ešte chce toooľko vecí, vobec niesom unavená a musím spať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ja, keď bude koniec sveta a akurát budem spať, tak som si istá, že aj to prespím .
Náhoda, čo už ...
Ale práve som prišla na to ,že som hrozne dlho nemohla spať aj ked som bola hrozne unavená a fakt netuším prečo, nestáva sa mi to
ale aby sme boli vazni. ano mavam zle predtuchy a niekedy som bola schopna aj na dialku odhadnut co sa dialo - stalo. Ak mam pocit uzkosti alebo neprijemne tusenie, vacsinou je aj opodstatnene.
ci co
idem spat
a osobne si nemyslím, že by išlo o niečo iné ako len o náhodu
@kokinka
@abbey4real v lete som videl na oblohe taký obrovský mesiac že som neveril že je stále na svojej dráhe.keď ešte len vychádzal spoza kopca, tak to vyzeralo ako keby za tým kopcom niečo horelo..celé pole,alebo dedina.bol červený a čím vyššie stúpal tým bol menší a bledší.bolo to také..čarovné..nikdy predtým som nič také za celý život nezažil.a poviem ti že som mal fakt strach..možno som len vychytil taký uhol z ktorého je možné ho tak vidieť a možno iba v nejakej dobe.