Po 4mesiacoch som sa nafajčila. Začalo mi strašne rýchlo biť a potom sa mi začala točiť hlava a zahmlelo sa mi pred očami zrazu mi niečo zsčiernío zrak a odpadla som. Nikdy sa mi pred tym nič take nestalo. Čo to bolo a prečo sa to stalo?
bohaa dakedy som bol za legalizaciu nech si to fajčia pre mňa za mňa.... ale teraz čo mám kamaratov čo pár rokov pokuruju som absolútne proti .. totálne vygumovaný sú keď sa nafajčia a aj taký spomalení ked neni su sfajčení.. proste otupeli abo jak by som to nazval vidíš a vieš že proste vykureno v hlave
@wewo Mám taký názor a predsa som Bol som v česku celé prázdniny v Prahe a čo som tam videl tak mi stačilo A ja nechcem aby sa to šírilo ďalej Fajčiari marihuany si vedia kúpiť bez problémov teraz keď vytočia číslo za 10 min zriešia nevidím dôvod aby sa to legalizovalo a rozširovalo Sám som pár krát fajčil a absolútne mi to nič nedalo.. na odreagovanie sú oveľa lepšie veci áno je to už trápne ale hej šport je najlepšia vec akou sa dajú riešiť nejaké problémy Nikto nikomu nekáže fajčiť marihuanu sami sa rozhodli to robiť tak nech si za to berú následky Nevadilo by mi keby sa aj normálne cigarety zakázali a prežil by som aj bez alkoholu
@wewo Pekné že máš svoj názor, ja mám svoj To že nikto nemá právo ti nič zakazovať, tak kľudne legalizujme perník,pedofíliu a neviem čo ešte Spoločnosť potrebuje pravidlá ktorých sa má držať. Kľudne ma nazvi malým chlapcom ktorý nič nevidí Ja si naopak myslím že o svete mám celkom dobrú predstavu. Videl som chudobu v afrike a aj bohatstvo ktoré si nevieš predstaviť. Rozprával som sa s kráľmi aj bezdomovcami Svet je škaredé miesto nikdy tu nebude 100% dobre. A legalizáciou trávy sa teraz svet nestane krásnym miestom. Jedine komu by mi nevadilo sú ľudia s nejakým postihnutím, fyzickým-psychickým... A áno drogy tu sú už dlhé stáročia No mali iný význam ako dnes, boli súčasťou rituálov a pod. nie že si idem zahúliť lebo je piatok večer a nemám čo robiť s mojimi polodementnými kamarátmi. Neskôr sa samozrejme začali využívať aj ináč a spôsobilo to paralýzu a deštrukturalizáciu spoločnosti Viď. ópiová vojna alebo v rusku boj s alkoholizmom Pre mňa je riešenie max. medicínske liečba Pretože fajčenie trávy nie je jediná možnosť liečenia svojich problémov keďže je tu aj dalších 545 iných možností Ak by to bola jediná možnosť tak kľudne nech si fajčia ale vyberať si túto cestu keď je aj iná no neviem A k liekom a potravinám zbytočne sa budem vyjadrovať tým že tu niečo napíšem prd zmením
bol to nízky tlak a stalo sa to preto lebo tráva znižuje tlak krvi.
jo, a dala si si príliš veľa, boha, amatérka, šak vieš že keď aj dva-tri týždne nehulíš tak sa ti citlivosť na trávu prakticky resetne, čiže vie byť aj cca. 3-4x vyššia než keď máš obdobie že hulíš často.
Dala si si viac ako je "normálne" ... že si odpadla sa niekedy stane, mozog nemal dostatok kyslíku. Potom boli silné stavy že? Nabudúce sa nafajč, ale daj si len kúsok nemusíš to preháňať....
A nechápem, prečo tu riešíte legalizáciu marihuany, keď dievča malú prostoduchú otázku a namiesto odpovedí dostala kázanie o drogách... tvl. Tráva tu bude vždy tak ako aj iné drogy, nechceš fajčiť, nefajč! Ale nepičuj do iných, nevyprávaj, neni to tvoja vec. Ja ti tiež nevravím, aby si nežral sladkosti, lebo je to tvoja vec a mňa to nezaujíma. A stavím sa s tebou o 2,500 eur, že ti žiadny húlič nikdy nič neurobil ani si ho nevidel, leda tak na internete....
@wewo nemyslím že naša spoločnosť je natolko vyspelá a uvedomelá aby sme mohli trávu legalizovať,skor dekriminalizovať do určitého množstva ako to navrhovala SaS a svojho času aj Fico lebo to bola atraktívna téma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nehul keď nejsi psychicky úplne v pohode, s ľuďmi, ktorým dôveruješ.
trava sa uklada do tukov a pri vydani viac enegrie sa tuk uvolni a snim aj THC
hej uz vidim, zle som čítala myslela som ze sa jej vratili stavy, teda tak som si to v rychlosti precitala a jej flashe su skor pri halucinogennych
decko sprosté
plne sa s tebou ztotožňujem....
"hriechy" ľudstva sa legalizujú, čo bolo svetlé je čierne a naopak...
vedie to len k jednému, k zániku ľudstva...
ľudské telo je Božím chrámom, stvorené na Jeho obraz, každý jeden, kto tento chrám vedomé ničí, ničí Božie dielo, nie je hoden nazývať sa človek....
jo, a dala si si príliš veľa, boha, amatérka, šak vieš že keď aj dva-tri týždne nehulíš tak sa ti citlivosť na trávu prakticky resetne, čiže vie byť aj cca. 3-4x vyššia než keď máš obdobie že hulíš často.