Ahoj, dnes som posielala prihlášku na VŠ. Až teraz som si všimla, že do kolónku, kde bolo potrebné vypísať odbor, som nechala prázdnu. Vypísala som aj kód odboru, všetky pokyny som dodržala, iba toto jediné nie. Obávam sa, aby prihláška nebola neplatná
@4 však to je úplne jedno čo si zle vyplnila, aj tak sa to vždy rieši rovnako. Btw väčšina vysokých škôl to má aj uvedené na svojich webstránkach, stačia 2 minúty googlenia.
Kokos, ja toto raz nepochopím. Prečo si všetci myslíte, že sa takéto problémy dajú vyriešiť tu? Ak si niečo dojebala v prihláške, tak sa obráť na školu a rieš to tam. Oni sú tam na to, určite to už zažili a budú vedieť čo s tým robiť... a hlavne na to majú dosah. Čo my tu s tým máme robiť? Môžeme ťa maximálne poľutovať....
@marikko Amen! A keď väčšina škôl má ešte aj uvedené na webstránkach, čo robiť v takomto prípade, tak si vždy pomyslím, čo ten človek vôbec chce robiť na výške? Však logika, buď google alebo stránky školy by mala byť prvá vec, čo si taký človek otvorí
@tralalibang alebo zisťujem kontakty na ľudí, ktorí z takými vecami vedia hýbať. Absolútne nechápem čo ľudí vedie tomu, aby s tým bežali na Birdz a pýtali sa tu, čo majú robiť. Ako, wtf? Z akého dôvodu si niekto myslí, že tu je niekto povolanejší ako napr. ľudia na študijnom?
Hlavne kľud Stránka školy bola samozrejme prvá vec, ktorú som navštívila. Žiaľ, nenašla som tam čo som hľadala. Obrátila som sa na Birdz z dôvodu, že viem koľko Vysokoškolákov tu je a že možno sa to už niekomu stalo a poradíte teda, ako postupovať, či je to vôbec nutné riešiť, alebo to až tak neprekáža. Ale samozrejme, budem do školy volať, jedine tam dostanem jednoznačnú odoved.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov