Dakedy ked sa hrabem v Birdzi tak narazim na absurdne temy na forach alebo na fora co su podla mna zbytocne... Preto navrhujem aby sa na kazdom fore dalo hlasovat ci sa ma odstranit a keby napriklad zahlasovalo 15 ludi za zrusenie nezmyselneho fora tak by
Tak ten prvý nápad je podľa mňa ťažko zrealizovateľný.
A s tým mazaním fora, súhlasím, ale iba ak tak, že by si ho mohol sám vymazať napríklad až po týždni, lebo by sa mi nepáčilo, ak by niekdo založil forum a zaujalo by ma a o chvílu by tu už nebolo
ee fora sa mazat nebudu...forum nie je obsahom webky usera, ale je obsahom vseobecneho birdzu, tam, ze tam niekto vyjadri svoj nator sa to automaticky stava aj sucastou birdzu, nie len webky
ked sa hanbite za svoje fora, tak si najprv poriadne rozmyslite, co zakladate
akurat by som ich vylepsi o te ze zmazat svoje forum mozes najskor po dajmetomu 72hod
a mazanie for adminom by bolo podla uspesnosti ...a skusil by som spravit system znapr taky ze kazdy kto klikne do fora a je tam napr viac ako minutu tak je jasne ze ho cital a ked z neho bude chciet prec bude ho musiet uzavriet a pri tom sa ho to spyta na hodnotenie a bez ohodnotenia ho to nepusti prec tak sa zabezpeci hlasovanie a fora s dajmetomu menej ako 10% uspesnostou admin raz za tyzden zmaze
@13 No k tej 2 ... Vies minule som zalozil forum a napisal som tam nieco co skoro rozbilo vzath dvoch ludi .. Takze preto si myslim ze by sa to malo dat vymazat... Proste nikdy nevies ake to bude mat nasledky...
este by som dodal ze by nebolo zle zaviest sekciu CASTO KLADENE OTAZKY zo vzorovymi odpovedami pre tie najviac opakujuce temy, to by som tu rad videl v novej varke zlepseni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a dobrý nápad s tým hlasovaním aj ked 15 ludí je málo si myslím
A s tým mazaním fora, súhlasím, ale iba ak tak, že by si ho mohol sám vymazať napríklad až po týždni, lebo by sa mi nepáčilo, ak by niekdo založil forum a zaujalo by ma a o chvílu by tu už nebolo
ked sa hanbite za svoje fora, tak si najprv poriadne rozmyslite, co zakladate
ale kedze to "pribudne v oktobri", tak sa toho zrejme nedockame nic v zlom, tomas
akurat by som ich vylepsi o te ze zmazat svoje forum mozes najskor po dajmetomu 72hod
a mazanie for adminom by bolo podla uspesnosti ...a skusil by som spravit system znapr taky ze kazdy kto klikne do fora a je tam napr viac ako minutu tak je jasne ze ho cital a ked z neho bude chciet prec bude ho musiet uzavriet a pri tom sa ho to spyta na hodnotenie a bez ohodnotenia ho to nepusti prec tak sa zabezpeci hlasovanie a fora s dajmetomu menej ako 10% uspesnostou admin raz za tyzden zmaze
1. napad v pohode
2. napad hovadina
este by som dodal ze by nebolo zle zaviest sekciu CASTO KLADENE OTAZKY zo vzorovymi odpovedami pre tie najviac opakujuce temy, to by som tu rad videl v novej varke zlepseni...
malo tam byt ze suhlasim zo @0 som si nevsimol ze od 0 sa pocitaju komenty ale aktiez sa priklanam k celemu obsahu tohto fora