Možno to tak názov ani moc nevystihuje, ale proste ide o to, že na birdz-e je dosť rôznych chýb a písať, tomášovi, nie je zrovna efektívne lebo neodpisuje respektívne ma toho moc a nestíha.
Preto som založil tento topic a chcel by som po vás
V skratke. Ak niekto pridá komentár do vášho fóra alebo ankety, prišlo by vám oznámenie, že vo vašej ankete/fóra niekto napísal, vo forme TS/E-mail/Nič .
Ešte editovanie vlastných komentárov by bolo vhodné.
- vieš koľko TS-iek by chodilo, keby za každý komentár mala prísť nová? Máš predsa hore svoje založené diskusie, toľko už hádam nie je problém odsledovať.
- a s editovaním vlastných komentárov sa tiež nedá súhlasiť. Vieš aký by bol bordel vo fórach? Niekto napíše nejakú kravinu, dvadsiati za ním píšuci ho za to zvozia, on si to opraví a tí 20-ti budú vyzerať, že nevedia o čom píšu.
Ale veď Birdz je ešte len v beta verzii- zatiaľ si to môžu dovoliť Ale mal by som tiež jednu výtku. Ani sa tak netýka nejakej konkrétnej chyby v kóde (kód sa to volá, že? ja sa do programovania nerozumiem proste ide o to, že fotky v albumoch by mohli byť väčšie. Veľmi nerád porovnávam s pokecom, lebo birdz je na oveľa vyššej úrovni, ale asi také ako na pokeci a bolo by super, keby sa dali organizovať do jednotlivých albumov a nie do kategórii a potom tam je všetko nalepené dokopy
Viete aký mám ja problém? Bola by som rada, keby sa dal vyriešiť... Možno najskôr Chcem si zmeniť niečo v profile... A ono to jednoducho nejde. Dám uložiť a nič. Čo som ako nové napísala tam nie je, a to, čo som si vymazala tam pre zmenu stále je. Hmm, robí to len mne? Štve ma to, nemám žiadne práva takto.. *úškrn*
Po 18398080483 krát hovorím, editácia albumov- premenovávanie fotiek a presúvanie. Už sa to tu sľubuje odkedy sem chodím, čiže cca 3 roky...a zatiaľ som sa toho nedočkala...
mne to ani nevadí, mne skorej ide o tie albumy.. treidenie do albumov.. ale zasa aj takto keď je to naraz je to celkom fajn.. i keď zo skúseností viem, že si pozerám len tie najnovšie DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
www.birdz.sk/webka/USER/fotoalbum/kategoria/19-ostatne-fotografie/
www.birdz.sk/webka/USER/fotoalbum/kategoria/19-ostatne-fotografie/1
www.birdz.sk/webka/USER/fotoalbum/kategoria/19-ostatne-fotografie/2
a proste vždy len budeš zväčšovať číslo o 1 ale lepšie to je, keď si môžeš kliknúť na odkaz a nie prepisovať url :p
V skratke. Ak niekto pridá komentár do vášho fóra alebo ankety, prišlo by vám oznámenie, že vo vašej ankete/fóra niekto napísal, vo forme TS/E-mail/Nič .
Ešte editovanie vlastných komentárov by bolo vhodné.
- vieš koľko TS-iek by chodilo, keby za každý komentár mala prísť nová? Máš predsa hore svoje založené diskusie, toľko už hádam nie je problém odsledovať.
- a s editovaním vlastných komentárov sa tiež nedá súhlasiť. Vieš aký by bol bordel vo fórach? Niekto napíše nejakú kravinu, dvadsiati za ním píšuci ho za to zvozia, on si to opraví a tí 20-ti budú vyzerať, že nevedia o čom píšu.
máš pravdu, napr. niektoré veci v profile nefungujú.
napr, dal som si youtube nick a ono mi to hodilo ako jabber.
treba to opraviť všetko.
výraz "upload" je anglický výraz a znamená "nahrať", teda keď niečo uploaduješ, tak nahrávaš na server, napr fotky a podobné.
Asi si chcela použiť výraz "update", ktorý znamená aktualizovať, ja len tak pre info :p
inak súhlasím celkovo, editácie príspevkov vo fóre som už aj ja spomínal a taktiež albumy fotiek rôzne a tak a žiadna odozva