Ja mám stále paranoidné presvedčenie, že som si v jednom nešťastnom pogu zlomila nos, kedže ma potom bolel asi dalšie tri týždne (nie, že by som ho nemala aj bez toho dosť krivý a veľký, ked sa mi na ňom tak požehnane gény vybúrili)
nooo mam zle zrastene zapastie uz par rokov dost to boli, najma ked nosim tazke tazky abo pri klikoch, proste ked to zatazujem ... doktorka mi to odmieta znovu zlomit, bo mne sa zlomeniny zrastaju extremne zle ... horsie ako starym ludom ta mi povedala, ze pokym s tym dokazem zit, ta mi to lamat nebude naco ... aspon mam vyhovorky ked mama ide nakupovat abo na telesnej
ja som mala zlomený prst na ľavej ruke..paradoxne sa mi to stalo na telesnej..takže športom k trvalej invalidite ..ale našťastie som s tým nemala problém
No ja mám taký problém . pred 5timi rokmi sa mi zlomila klučna kosť.bola som 2 mesiace mimo. ale potom mi to normálne zrástlo . lenže pred dvoma rokmi mi zistili,že to mám zle zrastené,že jediná možnosť je to zlomiť. prestalo ma to bolievať lenže teraz hrávam volejbal a pri každom pohnutí ma to bolí.mám problémy s dýchaním a chcela som sa spýtať či by bolo rozumné si to ísť dať opäť zlomiť? :/
Kramare uz poznam ako vlastny domov. Uz som si tam aj par dni pospal. Zatial som mal zlomenu ruku a nieco medzi prstom a dlanou. Vsetko sa zrastlo dobre. No momentalne ma zlomenu klucnu kost a mam take zle tusenie ze toto sa dobre nezrastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak som si skoro na 100% ista ze som si v lete zlomila malicek na nohe nikdy som s ytm nikde nebola ale je doteraz cely daky divny a krivy
@pubertslatinocelny tebe si tiež človek zo desaťkrát súkromne vyleje myokard, že prahne hen po Etelovi, a hneď je z toho globálna senzácia -,-