mám strašnú závislosť na očuchávaní si prstov, fajčím jednu od druhej, závislačím na šúpaní pomarančov a krémoch na ruky a stále sa neviem zbaviť bubákov minulosti (to je dosť nepríjemný zlozvyk inak... teda. vždy, keď niekam prídem a poviem si, že to už bude inak, tak nebude, lebo si spomeniem na niečo spred 10 rokov a zas robím všetko rovnako)
a grgám a úprimne hovorím aj o veciach, o ktorých bvy ľudia asi radšej ani nevedeli... (A)
zlozvyky,ktore si uvedomujem: casta paranoja,obcas musim skritizovat ked vidim hluposti a uz sa nieco tyka mna musim to rozobrat do podrobna tak ako to ja chapem ..aby to dotycny "videl mojimi ocami" ..myslim,ze 90% ma minimalne par nejakych tych zkazenych zlozvykov,ale nechcete si ich priznat .. alebo o nich ani netusite
@skeletonjack noo akoze mam lenze to je take ze bych nevydrzala asopn jeden den nieco nerobit abo nesportovat .. to je taky zlozvik bo aj ked prsi a je nuda ja musim ist aspon do posilky bo ja bez toho vydrzat nemozem
závislosť: práve sa dozvedám od inej osoby, že som zaávislá na čokoláde ale si to neuvedomujem potom som závislá od pár osôb a neskutočne moc na peniazoch
a zlozvyk: niekedy meskam..a este si ja prehodim hodinu neskor, lebo meskam a aj tak meskam
nooo tak o tomto by sa dalo polemizovat v ´mojom pripade ...ale zlozvyk asi obhryzanie nechtov ,a zavislosti ...hudba (jednoznacne) ,mobil ,net,sprite,aaa sladke tzo uz je jasne D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Závislosť...neviem, možno samota a pokoj, medzi ľuďmi ma chytá hystéria.
zlozvyk: ziadny si neuvedomujem
a grgám a úprimne hovorím aj o veciach, o ktorých bvy ľudia asi radšej ani nevedeli... (A)
moja zavislost : ...neviem zatial o ziadnej....nie, pockat.. stale musim jest a je mi jedno co to je...
zavislost:knihy,jogurty
a zlozvyk: niekedy meskam..a este si ja prehodim hodinu neskor, lebo meskam a aj tak meskam