@25 pokračujeme v tej legrácií o obhrýzaní nechtov na nohe? Sadnem sa na roh pračky, zdvihnem nohu ako keď si ju jogíni pchajú za hlavu. Keďže môj postoj k životu je pevný rovnako aj šľachy berú svoj život rovnako. V skratke-je to zložitý postup za x rokov naučený, najväčší problém je s malíčkom ľavej nohy. (hlavne to neber vážne prosím)
@26 Na môj vek to nie je veľmi pekné. (predsa len už budem mať 8r.)
cigy, chlast, drogy,lieky, sex, a take uchylky z jedlom ked musim mat v lavej casti ust rovnaku porciu vsetkeho ako v pravej, ked zo slanej palicky najprv vyjem sol a az potom ju mozem zjest a pod., ked mam taky ten blby pocit ze nieco musi byt o milimeter posunute dalej alebo na inom mieste a neda mi az to neopravim a na viac nespominam momentalne
Ked idem večer jesť otvorím chladničku zapnem svetlo a všetko ako normálny človek problém je že za večer sa vrátim ešte 5x skontrolovať či som všetko urobil,či som zatvoril chladničku vypol svetlo zamkol dvere keď idem večer von tak som ochotný isť aj o polnoci zistiť či som zamkol prednú bránu
hm, podľa toho čo sa považuje za zlozvyk, nechty si už neokusujem, ale lámem/trhám, neviem ako to mám nazvať, keď som nervózna
hmmm, rozmýšľam už minútu aký mám zlozvyk nejaký ďalší, sexistické poznámky? negatívne poznámky? veľa ma toho nenapadá, asi mám dnes moc dobrú náladu, divné
zlozvyk? niekedy dosť pičujem, akože zväčša dokážem viesť inteligentnú diskusiu...ale môj slovník sa mení akonáhle som v partii pohodových ľudí... resp. ich lepšie spoznám...
cibulu mám ošúpanú do 10 sekund (akukolvek , vždy ) ... vytvoril osm taký systém ... odkrojím trochu kraje z oboch strán ...a potom narežem od jedneho v druhemu po pol - obvode ... a prstami zošuchnem cely obal preč ... ale občas zoberiem aj trošku viac z tej cibule , preto to beriem ako zlozvyk ... ale je to efektívne v podstate
ked si nájdem nejaké anime, ktoré ma obsahovo zaujme, pozriem si prvú epizódu, ak sa mi zapáči pozriem si poslednú epizodu, a ak dobre skončí začnem pozerať odznova pekne zaradom
+ som závislá na sladkostiach a všeobecne na jedle
Neskoro chodim spávať, rada zvádzam (čo sa často nevypláca), mobil si beriem skoro všade, poťahujem si pery, niekedy ked pijem tak mam maliček hore , kmitanie nohou, pohyb na mieste.. všetko asi
Keď som na verejnosti, často si chytám tvár a vlasy, keď mám možnosť, pozerám sa na seba do odrazu alebo do zrkadla a kontrolujem, či dobre vyzerám, všetko musí mať svoje miesto, byť čisté a upratané...
@sasuke hej presne normálne ze uz mi to lezie na nervy, nespravím to.. veď čo sa stane keď to nespravím.. 2metre odídem otocim sa na päte a aj tak to musím napraviť niekedy sa cítim ze mi drbe, som jak Monk
@sasuke plné.. A budú ti stekať po licach roztopené, dostipu ta včely a umreš
s cudzím? Veď ta poznám.. voláš sa sasuke, máš 19 rokov a pridrbly zlozvyk ako ja narodili sme sa v ten istý deň a to niečo znamená.. podľa mňa ta nič lepšie stretnúť nemohlo ako som ja obetujem sa a zachranim ta od trpkého osudu a vezmem si ta, nemáš zač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
asi tento zlozvyk vymením za iný, napríklad alkohol
namiesto plynulého, voľného, jednotného vnímania
a ešte pivo chipsy oriesky namocene v skrobe
som nadmieru ironická a sarkastická
:happy:
@26 Na môj vek to nie je veľmi pekné. (predsa len už budem mať 8r.)
hmmm, rozmýšľam už minútu aký mám zlozvyk nejaký ďalší, sexistické poznámky? negatívne poznámky? veľa ma toho nenapadá, asi mám dnes moc dobrú náladu, divné
+ Vždy keď musím byť vážny sa z ničoho nič smejem.. Naposledy to bolo keď som musel čítať ústavu Super pred toľkými ľudmi.
@28 stím ti viem pomôcť
sebakritická,sarkastická etc. etc. je toho veľa
Pukanie prstov, fajcenie, byt divna, jest veeeela skladkosti, nahanat si nervozitu
najprv si zubami musím ošúpať šupku (ktorú zjem ofc.) a potom ostatok
tľap!
aspon nie som jediná
+ som závislá na sladkostiach a všeobecne na jedle
neviem
a tak končím
@weasley7 ja mám až taký hlas v sebe že hento musím urobiť a keď nie mám blby pocit že kvôli tomu príde niečo zlé tak väčšinou to idem napraviť aj tak
Btw ty si vajco
s cudzím? Veď ta poznám.. voláš sa sasuke, máš 19 rokov a pridrbly zlozvyk ako ja narodili sme sa v ten istý deň a to niečo znamená.. podľa mňa ta nič lepšie stretnúť nemohlo ako som ja obetujem sa a zachranim ta od trpkého osudu a vezmem si ta, nemáš zač
mna sa uz zachranit neda
Teraz bez srandy, môžem vedieť odkiaľ si? O.o