bubnujem patami ked mam papuce alebo tenisky je to nieco ako stepovanie len pri sedeni, ked sa nudim ...
alebo robim beatbox do pravidelneho tikania sekundovej rucicky hodin, alebo ineho zvuku pravidelneho v domacnosti alebo vonku
neviem ci su to zlozvyky ale mna to vzdy rozosmeje lebo su to kraviny
ked idem okolo niekoho (!) kto sa mi paci, znervozniem, dam si dole sluchatka, upravujem si vlasy a ked uz sme blizko sklopim zrak napr. aj dnes sa mi to stalo
ked som nervozna, robim si zadery, ale take do krvi nevyzera to pekne, ale pomaha mi to
som strasne zasnivana a casto ma to obmedzuje v skole ale aj tak celkovo v zivote
stale (ale fakt) v zosite si carbem uplne hovadiny, nechcite vidiet ako potom vyzeraju
strasne casto si chytam tvar
mam problem sa sustredit...
som strasny pesimista a vzdy ma nieco trapi
vkuse pozeram do telefonu ked sa nudim alebo nemam co robit
ked s niekym pisem casto pouzivam BTW
ale som sa rozpisala
Som závislý na jedení piesku. Jem ho keď vstaňem, počas cesty do školy, pred jedlom a aj pred tým než idem spať. Najradšej mám piesok z ihriska, ten je najchrkumkavejší.
keď rozmýšľam, alebo som sústredená tak žujem, mám rozžuté všetky perá, zvýrazňovače, šnúrky z gatí, mikín, na tričkách mám vyhryzené diery, niekedy žujem papier alebo servítok .. keď som niekde vonku, tak zasa žujem slamky, plastové poháre..
strašne žerem, zásadne v noci
ak mám voľno spím tak 12 hodín, od štvrtej rána do štvrtej poobedia ideálne
a všade chodím neskoro, lebo mám kopec času, lebo veď pôjde ďalšia a lebo mám dosť piči
Pukám prsty, hrám sa s vlasmi, ale to len keď som V súkromí.. Jedna moja kamarátka si však neskutočne hryzie nechty.. Lezie mi to na nervy.. Vždy keď sa na ňu pozriem, tak má tie prsty V ústach... A keď sa na hodine nudím, tak si len tak píšem alebo kreslím.. To však nepovažujem za zlozvyk. Tiež rada a často pozerám do mobilu. Toto najviac nemám na sebe rada. Vždy keď som sama, alebo nik nie je blízko s kým by som sa mohla baviť, tak mám chuť vybrať mobil a hoci sa len hrať, ale byť na ňom.
Keď som nervozný tak si hrozne kušem tú kožu okolo nechtov.
A potom ešte tak nie zo stresu ale len tak si kúšen rukavy od trička. Mama ma vždy za to vyhreší.
A aby som to pribil zlatým klincom, tak si často šprtám v nose.
keď som nervózna, alebo sa nudím, tak si kúšem tú kožu okolo nechtov a nikdy si to ani poriadne neuvedomujem až keď mám také zádery, že to bolí jak ****
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo robim beatbox do pravidelneho tikania sekundovej rucicky hodin, alebo ineho zvuku pravidelneho v domacnosti alebo vonku
neviem ci su to zlozvyky ale mna to vzdy rozosmeje lebo su to kraviny
ked som nervozna, robim si zadery, ale take do krvi nevyzera to pekne, ale pomaha mi to
som strasne zasnivana a casto ma to obmedzuje v skole ale aj tak celkovo v zivote
stale (ale fakt) v zosite si carbem uplne hovadiny, nechcite vidiet ako potom vyzeraju
strasne casto si chytam tvar
mam problem sa sustredit...
som strasny pesimista a vzdy ma nieco trapi
vkuse pozeram do telefonu ked sa nudim alebo nemam co robit
ked s niekym pisem casto pouzivam BTW
ale som sa rozpisala
ak mám voľno spím tak 12 hodín, od štvrtej rána do štvrtej poobedia ideálne
a všade chodím neskoro, lebo mám kopec času, lebo veď pôjde ďalšia a lebo mám dosť piči
som trošku kokot
No a potom mám hrooooozný zlozvyk si škrabkať 'briadku' (strnisko) už ma asi nič nenapadá, neviem
A potom ešte tak nie zo stresu ale len tak si kúšen rukavy od trička. Mama ma vždy za to vyhreší.
A aby som to pribil zlatým klincom, tak si často šprtám v nose.