Jediny taky typicky zlozvyk mam, ze si obkusavam kozu okolo nechtov.
A vacsinou neviem stihnut na cas. Time management nula bodov
Potom chodim aj neskoro spat a nepravidelne sa stravujem, niektore dni jem malo, potom vela ale to je mozno skor zivotny styl ako zlozvyk :/
Vlastne toho bude ovela viac len jasne, ze si nespomeniem...
Tak aj si pukam prsty, krk, chrbticu a skoro vsetky kosti v tele. Niektorym ludom to ide vyslovene na nervy Potom si prehnane umyvam ruky a aj jedlo, a nedotykam sa smetnych kosov, kluciek a takmer ani dveri ak nemusim. Obcas nevyhadzujem papieriky, sacky, lasy lebo sa nechcem dotykat kosa a nechavam za sebou bordel.
Mam obcas take divne spravanie, co ostatni nechapu, lebo velmi neriesia hygienu a bakterie tak ako ja
Napr. nikdy nejem ani nejdem na wecko s neumytymi rukami.
Po wecku si vzdy musim umyt ruky. A aj ked chytim mobil si idem umyvat ruky :/
No a do toho ta korona tak to este viac prezivam :/
Ja som bol zavisly na svedskom snuse, lebo som s tym vyrastal, cca od 7mej triedy. Bola to taka nasa hokejova kultura... tieto tabaky. Skoncil som ked som mal 22.
Nikotinu je tam omnoho viac ako v cigaretach. Ale zbavil som sa toho zlozvyku, lebo ked som prestal pravidelne sportovat, zacal som sa citit unaveny, z tej davky nikotinu, ktoru som dovtedy az tak nevnimal, lebo som mal velmi dobru kondiciu.
Takze vo finale, a tak to je z hociakym zlozvykom ktory si vypestujem, ked zacinam prilis pocitovat jeho dopady na moje telo, automaticky prestavam bez rozmyslania. Proste telo je chram
myslím že som sa úspešne zbavil zlozvyku verbálnej kritiky a neustáleho upozorňovania ľudí na nelogickú a nesprávnu argumentaciu a takisto aj schopnosti sa kvetnato vyjadrovať a detailne popisovať myšlienky..
väčšinu času som momentálne ticho aj keď mám tieto postrehy, už nemám vôbec potrebu popisovať moje myšlienky pokiaľ nie som vyzvaný a tak isto je mi úplne jedno ako ľudia uvažujú/argumentuju a čo robia pokiaľ sa to vyslovene netýka môjho života a neovplyvňuje ma to.
a je mi takto asi aj lepšie..odkedy je mi zbytočná a konfliktna komunikácia na salame, odvtedy mam lepšie vzťahy s rodinou, všeobecne ľuďmi..
a myslím si že to ocenia veľa krát aj ľudia okolo mňa keď nepočúvaju odomna pindanie k ich osobám a snažím sa sústreďovať len na ten pozitívny efekt s komunikáciou s nimi a ignorovať nedostatky..
a už vidím že sa rozpisujem takze radšej končím.. až tak na tom nezáleží
Už nečumím do mobilu cez noc, chodím spať relatívne normálne, už raňajkujem, neodkladám všetko na poslednú chvíľu. Čo ešte musím doladiť, je moja neodôvodnená podráždenosť voči náhodným ľuďom, naivita k dievčim a potreba izolacionizmu a robenia všetkých skupinových činností sám, na truc. A obhrýzam si pery.
Všade meškám.
Rýchlo jazdím a predbieham sa.
Nepamätám si, kedy mám kde ísť.
Zvyknem sa vyhýbať kontaktu s ľuďmi. Nechávam otvorenú chladničku.
Nechávam pustenú vodu.
Keď nemusím vstávať, zvyknem prespať celé dopoludnie. (Toto ma vytáča úplne asi najviac)
Zvyknem sa vysmievať retardovane sa správajúcim ľuďom.
Skoro podobne u mňa ako to má Milgamman, teda často problém chodiť všade presne na čas alebo aj skôr, lebo zvyčajne sa niečo stihne do toho dos*ať ...tiež aj že chodím neskoro spať, bývam unavenejší a s tým spojené, že som viac bez energie a lenivý, že sa mi nič proste nechce ...aj že nepravidelne sa stravujem ...to je asi najviac problém v súčasnosti ...no a niekedy keď som viac nervózny škrípem zubami, pričom si to ani neuvedomujem ...neviem tak ľudí odlíšiť od dobrých a zlých, pričom som úprimný, pravdovravný a neviem moc klamať a sa často asi popálim na ohováračoch ...a potom už len, že si neverím, sa ľutujem často kvôli tomu, že nemám babu (však viete no) ...aj keď teda u mňa je to tak, že chcel by som mať tú svoju babu, lenže to tak ani nejde urýchliť, ani nie je niečo, čo si môžem len tak niekde "kúpiť" ...to musí prísť snáď, aj keď to ľutovanie prináša presne opačný efekt, keď človek niečo chce
Neustále ponižovanie samého seba a porovnávanie sa s okolím.. Nespokojnosť s akýmkoľvek úspechom, pretože vždy mi podvedomie povie, že som to mohol urobiť lepšie aj keď som to urobil parádne na 99%..
mojim asi najviac socialne divnym zlozvykom je, ze niekedy neodpisem na spravu na fb uz nikdy, lebo v danom momente sa na to necitim a potom na to zabudnem
mohla by som menovat zoznam ludi, ktori si museli zvyknut na moju fb neaktivitu pritom ja to nikdy nemyslim v zlom, ani proti tomu cloveku nic nemam, ked sa stretneme osobne, odpoviem mu aj na hodinu...xD
a potom take tie typicke no a ešte z netypickych zabudam zhasinat svetlo, ked idem spat :/ a toje blbe a nezdrave, ale furt za mna zhasinaju naši
oh, dosť:
- stále meškám do práce, šéfka si asi zvykla a povedala, že jej to nevadí , meškám všade ,momentálne sa vyhýbam socializovaniu, som závislá na sociálnych sieťach, neviem ráno vstať načas,neviem isť večer spať včas
zbavila som sa:
- alkohol pijem minimálne, rok a pol nefajčím cigy, naivity, závislosti od názoru inych - je mi už úplne jedno čo si o mne kto myslí, nechávania povinností na poslednú chvíľu- to som moc rada
Zbavila som sa špárania v nose, opravovania pravopisu iným ľuďom a do veľkej miery sebapodceňovania. Ostala mi naivita, veľmi vysoké nároky na seba a netrpezlivosť. Vie ma strašne naštvať, keď niečo nie je hneď alebo v dohodnutom čase.
@kerrang stacilo napisat ze mas zlozvyk vyplakavat nad svojim zivotom a ze sa budes snazit na tom popracovat. urobis laskavost sebe aj celemu tomuto portalu
1. Mám velký problém s obhrýzaním nechtov na rukách, nepamätám si obdobie, kedy som to nerobila a je to asi spojené s tým, že v rukách pociťujem nervozitu a musím s nimi stále niečo robiť.
2. Nedokážem začať písať text, ak nemám pekne napísaný nadpis, čiže trhám strany, kým s nadpisom je nie som na 100% spokojná (takto vytrhnem aj 15 strán) - ale snažím sa s tým pracovať.
3. Keď mám niekde chrastu, vždy si ju strhnem
A XY ďalších zlozvykov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A vacsinou neviem stihnut na cas. Time management nula bodov
Potom chodim aj neskoro spat a nepravidelne sa stravujem, niektore dni jem malo, potom vela ale to je mozno skor zivotny styl ako zlozvyk :/
možno ešte aj naivita
Tak aj si pukam prsty, krk, chrbticu a skoro vsetky kosti v tele. Niektorym ludom to ide vyslovene na nervy Potom si prehnane umyvam ruky a aj jedlo, a nedotykam sa smetnych kosov, kluciek a takmer ani dveri ak nemusim. Obcas nevyhadzujem papieriky, sacky, lasy lebo sa nechcem dotykat kosa a nechavam za sebou bordel.
Mam obcas take divne spravanie, co ostatni nechapu, lebo velmi neriesia hygienu a bakterie tak ako ja
Napr. nikdy nejem ani nejdem na wecko s neumytymi rukami.
Po wecku si vzdy musim umyt ruky. A aj ked chytim mobil si idem umyvat ruky :/
No a do toho ta korona tak to este viac prezivam :/
Nikotinu je tam omnoho viac ako v cigaretach. Ale zbavil som sa toho zlozvyku, lebo ked som prestal pravidelne sportovat, zacal som sa citit unaveny, z tej davky nikotinu, ktoru som dovtedy az tak nevnimal, lebo som mal velmi dobru kondiciu.
Takze vo finale, a tak to je z hociakym zlozvykom ktory si vypestujem, ked zacinam prilis pocitovat jeho dopady na moje telo, automaticky prestavam bez rozmyslania. Proste telo je chram
väčšinu času som momentálne ticho aj keď mám tieto postrehy, už nemám vôbec potrebu popisovať moje myšlienky pokiaľ nie som vyzvaný a tak isto je mi úplne jedno ako ľudia uvažujú/argumentuju a čo robia pokiaľ sa to vyslovene netýka môjho života a neovplyvňuje ma to.
a je mi takto asi aj lepšie..odkedy je mi zbytočná a konfliktna komunikácia na salame, odvtedy mam lepšie vzťahy s rodinou, všeobecne ľuďmi..
a myslím si že to ocenia veľa krát aj ľudia okolo mňa keď nepočúvaju odomna pindanie k ich osobám a snažím sa sústreďovať len na ten pozitívny efekt s komunikáciou s nimi a ignorovať nedostatky..
a už vidím že sa rozpisujem takze radšej končím.. až tak na tom nezáleží
Všade meškám.
Rýchlo jazdím a predbieham sa.
Nepamätám si, kedy mám kde ísť.
Zvyknem sa vyhýbať kontaktu s ľuďmi. Nechávam otvorenú chladničku.
Nechávam pustenú vodu.
Keď nemusím vstávať, zvyknem prespať celé dopoludnie. (Toto ma vytáča úplne asi najviac)
Zvyknem sa vysmievať retardovane sa správajúcim ľuďom.
mohla by som menovat zoznam ludi, ktori si museli zvyknut na moju fb neaktivitu pritom ja to nikdy nemyslim v zlom, ani proti tomu cloveku nic nemam, ked sa stretneme osobne, odpoviem mu aj na hodinu...xD
a potom take tie typicke no a ešte z netypickych zabudam zhasinat svetlo, ked idem spat :/ a toje blbe a nezdrave, ale furt za mna zhasinaju naši
- stále meškám do práce, šéfka si asi zvykla a povedala, že jej to nevadí , meškám všade ,momentálne sa vyhýbam socializovaniu, som závislá na sociálnych sieťach, neviem ráno vstať načas,neviem isť večer spať včas
zbavila som sa:
- alkohol pijem minimálne, rok a pol nefajčím cigy, naivity, závislosti od názoru inych - je mi už úplne jedno čo si o mne kto myslí, nechávania povinností na poslednú chvíľu- to som moc rada
2. Nedokážem začať písať text, ak nemám pekne napísaný nadpis, čiže trhám strany, kým s nadpisom je nie som na 100% spokojná (takto vytrhnem aj 15 strán) - ale snažím sa s tým pracovať.
3. Keď mám niekde chrastu, vždy si ju strhnem
A XY ďalších zlozvykov.