Nechcem tu samozrejme niečomu robiť reklamu ale ak budete mať čas ale hlavne záujem pozrite si túto stránku a napíšte do komentov čo si o tomto myslíte.
ďalšie špiny, ktoré okrádajú obyčajných ľudí v núdzi...
nie je to nebanková spoločnosť, ani banka....
nad týmito ma dohľad Národná banka Slovenska, čiže sú kontolované a hlavne dohliada na poctivosť pri operáciach...
lenže "Žltý melón" je v rukách ľudí o ktorých nikto nevie, kto sú, čo sú a odkiaľ sú, síce sa píše, že sú to akcionari a neviem kto všetko...nikto ich nemá právo kontrolovať!!!!
zásadne by som do takýchto pofiderných zlodejských požičiek nešiel, je to banda nad bandu zlodejskú..
Fórum s názvom žltý melón, mam doma žltý melón, ľudia tu asi budu písať čo robiť so žltým melónom, ako ho skonzumovať, v akej kombinácii chutí najlepšie ale toto je dnešné najväčšie sklamanie.
Melón je druh plodovej zeleniny patriacej do čeľade tekvicovité. Niekedy býva nesprávne považovaný za ovocie. Z botanického hľadiska je melón bobuľa. Vo svete sa pestuje mnoho druhov melónov s rozličným tvarom a farbou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
pôžičkách?
nie je to nebanková spoločnosť, ani banka....
nad týmito ma dohľad Národná banka Slovenska, čiže sú kontolované a hlavne dohliada na poctivosť pri operáciach...
lenže "Žltý melón" je v rukách ľudí o ktorých nikto nevie, kto sú, čo sú a odkiaľ sú, síce sa píše, že sú to akcionari a neviem kto všetko...nikto ich nemá právo kontrolovať!!!!
zásadne by som do takýchto pofiderných zlodejských požičiek nešiel, je to banda nad bandu zlodejskú..