@mielikki no, len minule keď som došla do papiernictva, tak mi najprv teta ponúkla len tie zlupovacie, ktoré som nebrala, lebo som o tom v živote predtým nepočula a nevedela, do čoho idem a na to mi potom ponúkla akrylové, ktoré nefungujú
a nechcem kresliť farebne, len čiernou, takže na to by mi asi aj stačili len tie kontúrovacie
len som proste čítala už zopár fór na nete a tam sa väčšinou ľudia sťažujú na to, že mali byť vodeodolné a neboli, tak som dúfala, či nemá niekto s nejakou aj dobré skúsenosti
tie klasické detské farby na sklo po zaschnutí sú v pohode vodeodolné taká ako keby silikónová vrstva... odlepíš a nalepíš a odlepíš a nalepíš a... tak
@neoriginalna o akrylových som na jednom fóre čítala, že nejako neprežívajú umývanie..ja som si inak tiež najprv myslela, že akrylové sa dajú na všetko, ale teraz neviem, no...asi budem musieť vyskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale na sklo sú aj také trvácne farby
ako aj na hrcneku by to malo drzat, ale mozno ked ho budes umyvat tak ti to sem tam odpadne, ale lahko sa to da dat s5.
Len pozor, potrebuješ aj kortúrovacie farby, inak sa to bude debilne zlupovať.
Vodeodolné to je, ale ak to budeš často umývať, tak sa to začne postupne ošúchavať alebo ako by som to nazvala
(Ako decko som to mala doma... vlastne ešte mám, ale už sa s tým nehrám
a nechcem kresliť farebne, len čiernou, takže na to by mi asi aj stačili len tie kontúrovacie
len som proste čítala už zopár fór na nete a tam sa väčšinou ľudia sťažujú na to, že mali byť vodeodolné a neboli, tak som dúfala, či nemá niekto s nejakou aj dobré skúsenosti
aspoň zatiaľ sa nič také nestalo
tie klasické detské farby na sklo po zaschnutí sú v pohode vodeodolné taká ako keby silikónová vrstva... odlepíš a nalepíš a odlepíš a nalepíš a... tak
..ja si myslim, ze akrylova by mala byt v pohode, nefunguje?
prečo by mali vyblednúť? sto rokov máme tie obrázky polepené niekde po chladničkách a vitrínach...
hmmm no... my doma nemáme veľa svetla, tak to neviem posúdiť skôr tie obrázky popraskajú, ak sú dlho v chlade...