čo máš robiť? jednoduché... spraviť si tehotenský test... lebo my všetci ako tu sedíme (alebo možno aj stojíme), tak ti nepovieme, či si v tom alebo nie si... a nabudúce buď nič neoslavuj alebo nepi teda ak to dokážeš :-S
no takže tak či onak nemáš na výber len počkať ešte... keďže to už bolo tak dávno, tak tým pádom žiadne tabletky po ani také somariny ti už nepomôžu... takže ostávajú len dve možnosti... buď ťa naozaj niekto nabúral alebo sa mohlo niečo stať v tvojom tele a bude ti to meškať a budeš to mávať hocikedy... takže len počkať... a potom ten tehotenský test ako som už spomínal
fake-nefake...
náhodou som objavila zázračnú kliniku v rakúsku..kde majú zázračnú injekciu..(nie klasický potrat) tým vyvraciam tvoje tvrdenie že jej nič nepomôže
18tka bola najkrajšia prvýkrát som sa opila, prvýkrát si mala sex a prvýkrát sa ti aj posunul cyklus...
jeb na pocity a nabudúce nepi keď nevieš čo potom robíš...
neprijemne... preto pijem len v spolocnosti priatela.. ma to dve vyhody.. po prve, ked nebudem vedet stat na nohach, viem, ze sa mozem spolahnut ze sa o mna postara, a po druhe, ak aj by sa nieco udialo, tak viem s kym
@verka1 keď už chceme byť takí faktickí, tak môžem aj ja pridať jedno riešenie, ktoré ani zďaleka nie je normálne... ono vždy sa nájde na všetko nejaké riešenie... len teraz ešte nie je čo riešiť, keď vlastne ani ona sama nevie aký má konkrétny problém... takže koniec zbytočného polemizovania :-S
Toto je buď fake fórum.. alebo si totalne jebnutá.. alebo si asi v živote pred tým nikdy nepila alkohol.. a napila si sa z tatranskeho čaju.. inak nechapem ako si sa mohla "napiť" a už si nič nepamätať..
Ja kedˇsom prvy raz sa ožral tak som toho pil dosť veľa a väčšinu vecí kym som si nepovedal že si zdriemnem na lavičke si pamätám takže fakt toto musí byť fake/troll fórum alebo inak neviem.. možno ešte tak @9 je dobrá možnosť určite to skús..
Slečna, je možné, že sa v alkohole nachádzala kombinácia rôznych plodonosných molekúl - tzn. v pive sa nachádzajú plodonosné rozmnožovacie kvasinky, vo víne takisto, v pálenom alkohole sa síce jedná o ojedinelý jav, ale Vami opísané problémy zodpovedajú skutočne príznakom tejto ojedinelej gravidnej anomálie - rozumejte tak, že zrejme porodíte poldecák.
Ach milujem taketo dievcatka co sa opiju a potom ani nevedia s kym skoncia.A ze 18-nast..ty si dobte hlupucka vsak si aspon pozistujem od ostatnych co sa dialo a ze ci realne si mohla mat sex a ze s kym.a mala si to riesit hned po oslave ked si mala podozrenie, ze nieco mohlo byt..logic of retards..
kokoos, a este mi tu niekto napiste, ze toto je zodpovedne spravanie....neviem s kym, ani ci...cize nejaka ochrana ta ani nezaujimala, ze? tak ti musi byt jasne, ze zo sexu sa da aj otehotniet..... a si na dobrej ceste k tomu.... (ja byt tebou sa idem od hanby zakopat.....fakt)
@sorciera netvrdím, že je to zodpovedné správanie, to ani náhodou... avšak nechápem prečo tu pletieš do toho nejakú ochranu... keby si sa ty ocitla na nejakej párty alebo by ťa ožral tvoj frajer a potom by ťa chcel prefíknuť, tak myslíš si, žeby si v tom čase myslela na nejakú ochranu? sa prebuď a rozmýšľaj nad tým, čo povieš...
@loveistheanswer kamo, za svoje ciny si zodpoveda akzdy sam...nezvaluj svoju vinu na niekoho ineho...ja by som sa ozrat rozhodne nenechala.....a moj frajer uz davno sice frajerom nie je, ale toto by si endovolil, takeho by som isto nemala.....a sorry, ja som vzdy myslela na ochranu, vzdy, ci som mala 20, ci 25, ci 29.......a urcite by som neroztahovala nohy len tak hocikomu a bez toho, aby som si to pamatala....ako pisem.....hanba na entu....a vraj dopsela...toto dospele a zodpovedne spravanie nie je.....proste nie...
@loveistheanswer tak vies, mam svoju halvu a mala som ju aj v 18tke.....a vzdy mi bolo ajsne, ze moje konanie je len a len moja zodpovednost.....a ttento pojem mnohym dnes nic nehovori....tu bude pes zakopany...
@sorciera je užasne že niekto kto nevie pravopis odsudzuje mladé sprosté dievča, no tak bola na mol ale je to predsa len jej vec, iba sa pytala tak nerieš ochranu a ine kraviny, to mala riešiť ona
Pravda je taká, že si trošku viacej napila a potom ťa niekto fajnovo vyjebal do tvojej sladkej oštanej rany a napustil ako poslednú handru.
Ale inak aj mne meškajú krámy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
cg
náhodou som objavila zázračnú kliniku v rakúsku..kde majú zázračnú injekciu..(nie klasický potrat) tým vyvraciam tvoje tvrdenie že jej nič nepomôže
jeb na pocity a nabudúce nepi keď nevieš čo potom robíš...
Ja kedˇsom prvy raz sa ožral tak som toho pil dosť veľa a väčšinu vecí kym som si nepovedal že si zdriemnem na lavičke si pamätám takže fakt toto musí byť fake/troll fórum alebo inak neviem.. možno ešte tak @9 je dobrá možnosť určite to skús..
ups
Už si dospelá, mladá žena! Rieš si, čo si si zariadila!
Ale inak aj mne meškajú krámy.
možno len z toho stresu nebiruješ.