Už ste mali niekedy pocit že ste samí v izbe a zrazu sa za vami niečo alebo niekto mihne?Ale vy viete že ste samy v tej izbe..Ale stále máte v hlave pocit ,,čo keď to je duch??"Ale vy sa nad tým zasmejete..No zrazu máte zas takí istý pocit že zas sa niečo
áno často sa mi to stáva..... ja keď som za počítačom tak som chrbtom k dverám aj k jednému oknu a je to take nepúríjemné. a občas mam pocit že ma volakdo pozorujje. potom so paranoidny a prejavuje sa to tak ze všetky možne zariadenia mam zaheslovane.
no mkne sa raz aj snival strasny sen ze som sadla jednej tetke do hrobu a ked som sa zobudila tak som si myslela ze j rpi mne...ale ked som este mala moju byvalu izbu tak tiez sa mi to zdalo
áno...a velmi často...hlavne ked som pri PC..a za mnou su dvere...taks a furt otacam..lebo mam pocit ze tam niekto je...a este ked je vsade tma tak aj vtedy som uplne ze posrata..lebo mam stale pocit ze sa u nas nieco hybe...
Starozákonná 5.kniha Mojžišova 18/9 - 14. Boh varuje pred zabŕdnutím do okultizmu. Hovorí sa tu toto: "Keď vojdeš do zeme, ktorú ti dá Hospodin, tvoj Boh, nebudeš sa učiť robiť podľa ohavností tých národov.
raz, jediný raz sa mi to stalo a nerada na to spomínam...
sedela som bokom k otvoreným dverám v mojej izbe, ktoré vedú na chodbu, svetlo svietilo naplno, no na chodbe aj všade inde v byte bola tma a ja som sa jedným očkom pozrela na dvere (mám v strede nich také to matné sklo) a akoby úplne jasne som videla nejaký tieň a zachveli sa dvere...tak som ich okamžite zabuchla a postupne som sa ukľudnila....nič sa mi nestalo, ale občas nemám dobrý pocit, keď som sama doma...
niekdy mavam ale men to svetlo pomaha....kedsom bol mensi a citaval som take kraviny o duchoch a bol som sam doma tak aby som sanebal som nechal osvietene v celom byte a mal som dobry pocit
mne sa to stava sa zacnem obzerat chytim mobil a svitim sade naokolo a bojim sa
a inak viete co sa mne stava?segra pocuva pobede cdecka a radio a vypne magnetofon len ho neha v elektrine..a vecinou rano okolo tretej sa zapne a normalne zacne vyhravat bud radio nenaladenu stanicu alebo cdečko ked spim!same normalne sa zapne..vis jak sa bojim..
ale to su fakt duchovia vecer!keby je to segra tak cupka a keby mama tak dupe ale to co pocujem to take jemne ako keby sa obcas o nieco opre a ja potom pocujem tie zvuky..brrr
Pocit, že za mnou niekto obsmŕda je taký častí, že všetkých tých "bubákov" už beriem ako súčasť bežného života. U nás doma sa vždy nejaký presúša, takže mi toho veľa neostáva. Buď ich nechať tak, alebo zošalieť .
A vieš, aké je otravné, keď ťa zobudia v noci a hopkajú ti po izbe a tvária sa, že si to ty?
PS: NIE SOM BLÁZON, ono to tak len niekedy vyzerá...
Raz sa mi dokonca stalo, že som bola sama v izbe, sama doma, bolo to normálne cez deň. Sedela som za stolom a zrazu ma niečo ošpliechalo...najprv som mala pocit, že sa mi to len zdá, no na ruke som naozaj mala kvapky vody. Okolo žiadna šliechajúca kvetina, dokonca som ani neotvárala ústa, čiže sliny to nemohli byť
Niekedy mam aj ja taky pocit, hlavne ked sa dlho do noci ucim a vsade je tma. Myslim si, ale ze je to moja fantazia a beriem to ako signal, ze uz mam dost a idem spat.
@12 tu druhu cast velmi rozlustit neviem, ale na prvej neviem co je smiesne, kedze je to podla mna dobra rada. Okultizmus je velmi zradna vec a deju sa s tym divy
mne sa to stava lepsie povedane stavalo vzdy.....ja som mala (alebo este mam no neviem) v izbe duchov no nie som blazon ale je to tak ..bolo ich vidno iba v tme a vzdy sa obsmietali okolo mna....bol to neprijemny pocit ...chvalabohu sa mi to uz nestava...raz mi dokonca z nicoho nic zacala iskrit zastrcka...a pri nej som videla toho ducha...waaa..niekedy sa ma dokonca dotykali nevymyslam si je to tak ale co uz....ja na duchov verim ...a viem ze v mojom dome nikdy niesom sama aj ked by som tam vlastne teoreticky sama byt mala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Asi žiješ v prekliatom dome - volaj exorcistu!
vies to sa stava aj ked je svetlo zaznute...takze ticho...
možno maš pravdu..lenže ak si to niekdo naozaj myslí že v tej miestnosti asi niekdo je tak asi mu to zapnute svetlo moc nepomože...
sedela som bokom k otvoreným dverám v mojej izbe, ktoré vedú na chodbu, svetlo svietilo naplno, no na chodbe aj všade inde v byte bola tma a ja som sa jedným očkom pozrela na dvere (mám v strede nich také to matné sklo) a akoby úplne jasne som videla nejaký tieň a zachveli sa dvere...tak som ich okamžite zabuchla a postupne som sa ukľudnila....nič sa mi nestalo, ale občas nemám dobrý pocit, keď som sama doma...
a inak viete co sa mne stava?segra pocuva pobede cdecka a radio a vypne magnetofon len ho neha v elektrine..a vecinou rano okolo tretej sa zapne a normalne zacne vyhravat bud radio nenaladenu stanicu alebo cdečko ked spim!same normalne sa zapne..vis jak sa bojim..
A vieš, aké je otravné, keď ťa zobudia v noci a hopkajú ti po izbe a tvária sa, že si to ty?
PS: NIE SOM BLÁZON, ono to tak len niekedy vyzerá...
bau
Raz sa mi dokonca stalo, že som bola sama v izbe, sama doma, bolo to normálne cez deň. Sedela som za stolom a zrazu ma niečo ošpliechalo...najprv som mala pocit, že sa mi to len zdá, no na ruke som naozaj mala kvapky vody. Okolo žiadna šliechajúca kvetina, dokonca som ani neotvárala ústa, čiže sliny to nemohli byť
Ale bol to dosť nepríjemný pocit