Zdravím, robím si autoškolu (mám trenažér a pár jázd za sebou) a môj inštruktor zrazu začal byť ku mne strašne nepríjemný a navyše jediný termín jazdy ktorý mi ponúka je v sobotu o 10:00 (mne sa v sbotu nikdy nedá). Neviete mi povedať či je možné prestúpi
inštruktor je nepríjemný keď ti to nejde, keď ti to pôjde tak bude príjemný. alebo má proste nahovno deň, nebuď hneď posero a neutekaj, nikde nemáš záruku, že inde to bude lepšie
cawko asi to nebude mozne.ja som zazil nieco podobne..ale zamysli sa kto koho plati v autoskole aby ho ten nieco naucil..tak mu to daj pocitit..platis ho ty..tak nech ide do..a nauci ta jazdit..ked nema naladu,tak autoskolu by mal menit on nie ty ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
inštruktor je nepríjemný keď ti to nejde, keď ti to pôjde tak bude príjemný. alebo má proste nahovno deň, nebuď hneď posero a neutekaj, nikde nemáš záruku, že inde to bude lepšie