A hlavne nebude to ranné svetlo tak budiť . A večer dlhšie svetlo - podľa mňa je to v pohode. No dobre, tak týždeň budeme mať možno rozhodený režim.. ale potom si človek zvykne a má to výhody.
konkretne zmenu nemam rad len vtedy, ked musim vstavat skoro do skoly, no cez vikend je mi to jedno. letny cas mam radsej, pretoze je dlhsi den (je dlhsie svetlo).
@indifferentgirl .. lebo, keď si tak zobereš.. tak keď vstaneš zajtra ráno napríklad o 7, tak to ako keby si vstala už o 8 tak to je už vidnejšie, nie?
Po starom čase som vstala o 5:30, lenže už dnes vtedy bolo 6:30 a už by som bola na ceste do Bratislavy, lenže teraz idem až neskôr, aby som sa vyspala rovnako a prežila aj tak kratší deň
No to ma najviac na tom teší že sa to nazýva letný čas.. a teda to predpovedá, že leto bude za chvíľu.. a je dlhšie vonku svetlo.. ale v tme sa chodí parádne.. to zbožňujem zase na zime.. do školy za tmy.. a príchod domov tiež za tmy..
Ešte včera večer, kedˇ som prišla domov, som si prestavila čas a ráno som vstala úplne bez problémov. Som rada, že bude dlhšie vidno, no už by to menenie času mohli zrušiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Hej, je to dobrý pocit - zrazu mať hodinku k dobru . Ale nejde to stále .
filip
Ale tak zbožňujem chodiť ráno do školy po tme a večer bude dlhšie vidno, takže je to fajn
ale zas zmena casu znamena, ze sa blizi leto, juchuuu