aj mne sa zmenili, tak do 7 som ich mala jasne modré a postupne sa mi začali meniť na zelené a už asi pol roka ich mám také modro-šedo-zelené a dôvod fakt nepoznám
je viacero faktorov prečo sa zmení farba oči ja som si o tom čítal a nakoniec bol aj u lekara kedže moje oči sa v priebeho pol roka zmenily s jasných modrych na sivé a stale tmavnú až mi idu do sivočiernej farby bolo mi povedane že u väčšiny to začne v detskom veku ale su aj taky u ktorych sa to prejaví neskôr dokonca je to aj v plyvom životneho štýlu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
u maličkých detí je to celkom časté.
segra mala úplne čierne, keď sa narodila, potom jej "zbledli" na takú peknú hnedú.
len z modrej modrej na hnedú hnedú sa podľa mňa nezmenia, keďže to je dané génom ( ? )
len z modrej modrej na modro-zelenú, zelenú, modro-sivú, sivú, a také tomu blízke farby.
a zase z hnedej hnedej na hnedo-zelenú, (inú) zelenú, tmavohnedú, bledohnedú, a také zmesi odtieňov hnedej
zelená je taká najviac otázniková farba