podporuje Birdz system zmenu farby odkazu? Akoze povodne je modry, ale kedze sa mi to nepaci na farebnom podklade mojej webky, da sa to zmenit? Ide o html tagy (link="red" alink="#adff2f" vlink="#adff2f" ) napriklad. Ze ten "nekliknuty" bude
neviem jak to tu presne funguje ale skus do css napisat farba linku => a:href {----},pre zmenu farby aby sa zmenila farba ked cez neho prejdes => a:hover {----}; a:visited {-----}
@antja hento alink="farba", vlink="farba" ti NEPOJDE. tak sa dakedy davno (pred vela rokmi, ked este tvoja ucitelka informatiky sa hravala s babikami) sa hentak zapisovalo do BODY farby... Neskor prislo CSS-ko, ktore je silnejsie
to co ti napisal @pawlo v @15 tom prispevku, to je to co ti POJDE - to je v CSS-ku, a musis si to vlozit do CSS-ka, pricom miesto tych XXX napises farbu napriklad jej kod ze co ja viem #ff0000, alebo textom ze "green" (bez uvodzoviek) a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a:link { color: XXX; } - farba odkazu
a:visited { color: XXX; } - link už navštívený
a:hover { color: XXX; } - keď prejdeme myškou
a:active { color: XXX; } - aktívny link tj. farba keď budeš držať ľavé tlačidlo
Myslím že z toho by to mal každý pochopiť
PS: miesto XXX je potrebné zadať farbu (A)
to co ti napisal @pawlo v @15 tom prispevku, to je to co ti POJDE - to je v CSS-ku, a musis si to vlozit do CSS-ka, pricom miesto tych XXX napises farbu napriklad jej kod ze co ja viem #ff0000, alebo textom ze "green" (bez uvodzoviek) a tak
na informatiku sme mali matfyzaka, ktory mal maximalne 23 rokov