Viete si predstavit,ze by ste zili v inej krajine ako v tej co zijete?Asi je vedsina zo slovenska ale viete si predstavit zit natrvalo niekde inde?Ak ano tak kde?
Máš na mysli nejakú exotickú krajinu kde je po celý rok teplo a je tam vynikajúco? Áno tam by som si vedel predstaviť svoj život. Ale isto by mi bolo smutno za domovom - veď predsa všade dobre doma najlepšie
ja by som si vedela predstaviť život možno v Holandsku, alebo aj v Dánsku, sú tam super ľudia čo sa fakt vedia zabávať, ale je to tam dosť drahé (aj pre Dánov samotných - hlavne domy alebo byty), ale inak je tam pekne
jednoznacne si to viem predstavit, a to hocikde... trebars v amerike, aj v horach niekde, alebo len cely zivot cestovat stale, jaj ja by som hned zil inde keby boli prašule
Ja si viem predstavit hocikde, len nech to nie je prilis pajzel, hlavne aby bolo pripojenie k netu a take aspon kusok velke mesto Ostatne na taku kratsiu navstevu
cel yzivot citim ze mam zit niekd einde.....v dospelosti chcem vela cestovat a trvalo zit v USA, slovensko bude len miesto kam sa rada vzdy vratim a zapsominam, ale bol by to pre mna krok vzad, ostat tu zit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Proste zacat niekde odznova...
Na zivote je krasne ze vzdy ponukne nieco ine. Ale chybali by mi isti ludia.
15. si Kresťan? alebo unesiem aj teba?
ale oficialne som pán kresťan ked chces
26. KeĎ chcem? taKže budeš čoKoľveK čo ja chcem?
zit by som chcel v Cesku