myslíte že sa s človeka (vo vzťahu), ktorý má rad sex často, teda nymfomanka alebo "nymfoman", môže stať po čase presný opak? že proste už nebude mať chuť na sex, a keď aj tak málokedy? (otázka na obidve pohlavia)
Jasne, ved chut na sex sa meni a zavisi od roznych faktorov...od veku, dlzky/kvality vztahu, az po hormonalne zmeny - ja som mala davno take obdobie ze som nemala chut na sex, nastastie to bolo len tabletkami a tak som ich vysadila a vsetko sa vratilo do normalu...chvalabohu
pokial je v tvojej vekovej kategorii, tak by som sa tomu nedivila.
dospievajuci nadvazuju casto povrchne vztahy s kratkym trvanim a prvotne ocarenie rychlo vyprcha - a s nim aj chut na sex /povedala by som ze skor u dievcat - tie v tomto veku casto spia s chalanom, lebo to on chce a samy z toho nic nemaju/.
@karbyhokonstanta ver mi, tych 30x za den uz je moc, to by si nevydrzal ani s treningom (ktory som pri nej asi nejak aj mal ) ale zase niesom rád keď sa to teraz zmenilo na tak málo :/ if u know what I mean
@fraintt No dobre 30 možno nie, ale 15-20 x by som zvládol To je pohodička, akurát ti teraz závidím že si našiel niečo tak "výkonné" Ja to hľadám dobu a nikaj nič ..Inak možno si ona dáva len pauzu a po nejakom čase sa to opäť rozbehne neboj nič
Nieje to možné podľa mňa.. možno po liečbe ale v šak to je psychická porucha nie? tu všetci na tomto birdzi boli nymfomani bo mali chuť často na sex -.-" tu su všetci vyliečený nymfomani a nymfomanky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a jasko že je to možné.
mne sa tiež prestane páčiť pesnička, ktorú si stále dokola púšťam.
dospievajuci nadvazuju casto povrchne vztahy s kratkym trvanim a prvotne ocarenie rychlo vyprcha - a s nim aj chut na sex /povedala by som ze skor u dievcat - tie v tomto veku casto spia s chalanom, lebo to on chce a samy z toho nic nemaju/.
ale samozrejme sa to moze stat aj dospelakom
Aj keby som mal trtkávať 30 krát denne nezmenil by som svoj názor
@17