Tazko je povedat ci sa clovek zmeni, ked to slubi, ale da sa to. I ked sa nezmeni, tak ako by si ty mozno chcela, on si skor uvedomi svoje chyby a snazi sa ich odstranit. Ale tak da sa zmenit, ale pri tom je dobre, ked mu aj niekto pomaha. Tazko je sa menit samemu, i ked si clovek uvedomi chyby ktore robi a chce sa zmenit, ale musi mat dovod, kvoli ktoremu mu to pojde este lepsie.
Od svadby sa zena snazi muza zmenit a ked sa konecne zmeni tak hovori, ze uz nie je ten koho si zobrala...Ale ja si myslim ze take drobnosti ktore dvom ludom navzajom vadia by sa mali vyriesit,ak ta niekto ma rad pokusi sa...
len tak z nicoho nic sa nikto radikalne nezmeni...ani preto, ze to slubi niekomu, koho lubi...musia tam byt vaznejsie okolnosti, ktore ho sformuju...takze, nie, nezmeni sa...
Nezabudaj, ze si s nim, preto, aky je a ie preto, aky by mohol byt, potom, ked sa zmeni zacne ta nudit. A bacha na to, ze by ta mohol kvoli tomu, ze ho zmenis zacat nenavidiet! ! !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale podla mna sa da urcite zmenit, ked sa chce
ak sa jedna o vztah mali by sa rešpektovat chyby a nemal by sa snažit menit jeden druheho..
Od svadby sa zena snazi muza zmenit a ked sa konecne zmeni tak hovori, ze uz nie je ten koho si zobrala...Ale ja si myslim ze take drobnosti ktore dvom ludom navzajom vadia by sa mali vyriesit,ak ta niekto ma rad pokusi sa...
PS: Väčšinou sa nepodarí nikoho zmeniť.