jj raz radikálne, keď som bola v Prahe s kamarátkami 3 roky dozadu asi.. mi jedna z nich povedala, ako sa správam už dlho (ako namyslená piča proste) a ja som si to vtedy uvedomila.. a strašne som sa hanbila sama pred sebou, aj keď som ešte mala pozostatky tej osobnosti samozrejme, pred ňou som to nepriznala, ale pomaly a isto som sa zmenila a teraz strašne nenávidím, keď sa tak niekto správa (tu na birdzi viem min. o 6 ľuďoch, ktorí vykazujú tu jebnuté správanie) a pripisujem to puberte, no..
Nebudem sa predsa správať tak ako to odo mňa niekto žiada alebo očakáva. Niesom tu od toho aby som sa prispôsobovala,ale zase netvrdím že sa hodlám chovať ako pridrbaná alebo nekompletná..
..svoje správanie mením, ked ja sama vidím, že ubližuje mne alebo ostatným okolo.. ked mi život dá jasne najavo že sa nesprávam vhodne .. a nie ked mi to niekto spomenie v pár vetách pretože málokedy je to konštruktívne a dá sa o to oprieť a väčšinou do mna idú hubovať ľudia, čo o mne nemajú ani páru a vôbec sa o nich nedá povedať, že sú "blízki" ..
nemením svoje správanie len preto, že to niekto povie, ja žijem svoj život a budem taká aká ja chcem byť, ak sa to iným nepáči bud si zvyknú alebo nemajú mojom živote čo robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a začala som sa správať ešte ako väčšia piča
ku mne sa boja byt uprimny takze mi nikto nic nekaze..
moje zmeny prisli same od seba..
raz mi byvallka povedala,ze vsetko beriem vazne,to som si neuvedomil vobec..a teraz?vsetko beriem vazne este viac