Aj Vy máte niekedy zmeny nálad,alebo proste nejake určite obodbia ? Ja napr. jedno obdobie alebo ako to nazvať preživam teraz , niekedy mám take dni že potrebujem byť od rána do večera vonku,vyhladam ludi,zabavu všetko..No posledne 3tyždne som doma,nie s
Piatok, sobota mi bolo vynikajúco... Celkovo som človek spoločenský potrebujem byť medzi ľuďmi,niečo robiť, rozprávať sa a teraz je mi to neskutočne ukradnuté. Úplne všetko. Dúfam, že ma to do piatku prejde, som aj desne čudná, rozladí ma úplne všetko...
ja som si myslel že som náladový, ale nie je náladovosť to, keď mám zlú náladu kôli niekomu či niečomu mávam teda zmenu nálady vždy kôli nejakej osobe...či už pre slová alebo skutky...aj keď je pravda že si vždy až moc berem všetko k srdcu
To sa podobá na mňa len ja som nebol najprv asi 2 týždne von a potom už som nechcel vôbec ani chodiť von a asi 6 mesiacov len škola a domov V lete som bol par krat s kamošmi asi 2x inak som bol aj sám vonku si zabehať a domov (a s psom každý večer von) inak som doma teda teraz kým ešte nebolo tak chladno som začal chodiť hrať basketbal (teda len si zahádzať na kôš a tak).. ale inak vždy doma a je mi fajn xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
neopušťaj sa