Ako znášate zmeny vo svojich životoch?...u mna sa teraz pár vecí zmenilo..zase....som asi až moc psychicky labilná...pokiaľ ide o niečo takéto..proste to zle znášam vždy...ako ste na tom vy?
Uz davno som pochopil, ze utorok je iny od soboty... Ziadny stav neberiem ako finalny... moj zivot je plny zmien a ziadnemu svojmu nazoru neverim natolko, aby som si nenechal zadne vratka na ""co keby"". Znasam to v pohode lebo som zvyknuty ale kludne si to s niekym vymenim. Vela ludi si neuvedomuje, ze keby nemali v zivote istotu, neboli by taki, aki su. To riesenie problemov, skakanie cez prekazky (a tym nemyslim chodenie do skoly a veci ktore musi robit kazdy) su to, co nam ukazuje, aki nazoaj sme.
co sa tyka zmien ja som strasne konzervativna(alebo skor leniva? naco menit nieco v com som sa citila dobre a vyhovovalo mi to..nechce sa mi zvykat na nieco uplne ine
nemám príliš rád zmeny... ale tak snažím sa prispôsobovať, len mi to ide strašne pomaly... napríklad keď som si zvykol na strednú tak sa mi tam strašne páčilo potom, ale predtým som nadával.... a teraz výška to je zmena taká že každý deň inak...
zmeny zmeny,no rada by som par veci pomenila a obratila o 180wstupnov,ale nejde to nejde,no ale iank zmeny co ja viem,ani to nevnimam,ked je to neico zle no co zvyknem a ked daco dobre tak somr ada,ael takych zmien vel anie je
no hej zmena je zivot..zmena je ked sa prestahujete z dediny do velkomestam, zvykate si na novu skolu, hladate novych kamaratov, byvate v bytovke, vstavate o hodinu a pol neskor ako predtym a cely biorytmus je iny...ja to urcite neznasam dobre, ale po case si zvyknem..clovek je prisposobivy..a o pol roka sa uz nebudem chciet vratit si myslim...
moj zivot je stale zmen a....casto sa stahujeme ...a psychicky ma to vycerpaava ovela viac ako fyzicky..........je to proste hrozne tazkee...ale kolko viac krat s stahujeme tak si rychlesie zvykam...ale stari kamarati mi hrozne chybaju ....a tak.....a teraz sme prvy krat v meste ....fuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov